Laatste Nieuws
Home - Gezondheid - Onderzoek onthult dat mensen die op twee benen staan, kunnen gezondheidsproblemen hebben en op elk moment sterven

Onderzoek onthult dat mensen die op twee benen staan, kunnen gezondheidsproblemen hebben en op elk moment sterven


Onderzoek onthult dat mensen die op twee benen staan, kunnen elk moment doodgaan.

Onderzoek onthult dat mensen die op twee benen staan, kunnen elk moment doodgaan.

VOLGENS een eerdere studie van mensen die niet kunnen balanceren op één been, die aantoont dat ze waarschijnlijk gezondheidsproblemen zullen hebben later  in hun leven, komt nu een tegenstrijdige studie.

De meest recente studie uitgevoerd door het Instituut van Studies blijkt dat als een individu  op een moment in hun leven op twee benen gestaan heeft, is er een reële mogelijkheid dat ze zullen sterven. De studie suggesteert dat de dood kan optreden op elk moment.

“Deze laatste studie was een beetje verrassend voor sommigen onder ons, maar het is goed gedocumenteerd and bewezen : mensen met benen sterven.! ” deelde hoofdonderzoeker in de studie Dr Sarah Van Der Snuit mee met Nieuwpoort Nieuws.

Hoewel deze studie een ander resultaat afleverde dan de ‘één-been studie ‘die uitgevoerd was vorig jaar, Dr Van Der Snuit bekende dat de laatste studie wat waardevolle informatie had.

“Het is waar om te zeggen dat het menselijk lichaam  een verzameling is van organen die ongelooflijke uitgesproken karakteristieken hebben en gecombineerd met vreemde gewoonten en een slecht dieet,” verklaarde Dr Van Der snuit, “denk ik dat dat komt tot uiting komt in zowel andere studies als meer recente  die aanraden dat men niet  te weinig zou moeten eten. ”
Aan sommigen van onze bevolking die misschien in paniek zijn na onze bevindingen zou ik zeggen ; ‘ontspan je zelf en wat je ook doet: niet op twee benen staan!’ Want je zal zeker sterven. ”

Lees ook Racisten en homofoben verbranden 400 calorieën en tot 30.000 hersencellen per dag

Het verhaal, afkomstig van de wetenschappelijke gemeenschap en gedestilleerd via de media, heeft vele leden van de bevolking in de war, gefrustreerd en zelfs boos gemaakt.

“Het was het eerste wat ik vanmorgen gelezen had en ik heb sindsdien niet meer op mijn twee voeten gestaan,” gaf arbeider George Benoit uit Nieuwpoort-Bad toe, “Ik heb geen behoefte om u te vertellen wat een ramp het was om te gaan shijten deze morgen. Ik laat je fantasie het zware werk doen daar. ”

“Non-de-ju, mag ik alsjeblieft een lijst van de dingen die me niet zullen doden? Is dat te veel gevraagd waagde moeder van geen Janine Vermeire te vragen? ‘.

Helaas een dergelijke lijst bestaat nog niet, maar het publiek kan gebruik maken van een lijst op de website health.org van de 2,3 miljoen verschillende levensstijl en voeding keuzes die kunnen leiden tot onmiddellijke en plotse dood.

Terwijl de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu de studie nog moet controleren om the ondeschrijven, hun advies aan de bevolking is voor het moment gewoon in bed te liggen/blijven and niet op twee benen staan.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd