Laatste Nieuws
Home - Gezondheid

Gezondheid

Nieuwpoort Nieuws brengt u het laatste gezondheid nieuws uit Nieuwpoort en omstreken

Ontmaskerd : Waarom brengen vrouwen zoveel tijd door in een kapsalon?

Ontmaskerd : Waarom brengen vrouwen zoveel tijd door in een kapsalon?

ALS JE EEN MAN BENT, dan weet je dat een knipbeurt bij de kapper ongeveer 12 minuten duurt, inclusief het lezen van de krant terwijl je wacht. Je zit in de stoel, de kapper geeft je dezelfde stijl die hij geeft aan 90% van de mannelijke bevolking en zedendelinquenten in Vlaanderen, en dan sta je op en misschien krab je ... Lees meer »

Hipster in ziekenhuis na het drinken van te hete Vanille Dolce Latte

Hipster in ziekenhuis na het drinken van te hete Vanille Dolce latte

Berichten zijn aangekomen bij Nieuwpoort Nieuws dat een aangespoelde hipster uit Antwerpen lichte brandwonden op zijn lippen heeft opgelopen door een Vanille Dolce latte dat  werd geserveerd in een coffeeshop in Nieuwpoort Bad . De hipster mocht naar verluidt na 10 minuten het ziekenhuis verlaten . Medisch personeel zegt dat vanwege medische privacywetten geen andere informatie kan worden vrijgegeven dan ... Lees meer »

Ook Mannen Zouden De Schuld Voor Hun Grof Gedrag Op ‘ Hormonen’ Moeten Steken! – Masculinist Tony Vanauterijve

openbare toiletten nieuwpoort

Als onderdeel van onze rubriek Lifestyle , Uw Opinie geeft  de Vlaamse masculinist  Tony Vanauterijve regelmatig advies en bespreekt één van de dringender problemen die mannen ondervinden. “Wat goed is voor de gans, is goed voor de ganzerik”, dat zei mijn vader altijd. Maar voordat ik verder ga, laat me mezelf voorstellen door hallo te zeggen, Mijn naam is Tony Vanauterijve ... Lees meer »

Oekraïneese Gezichtstransplant Patient Vervolgt Russische Chirurgen Na Mislukte Operatie

  Een  man uit Kiev, Oekraïne , die zijn gezicht had verloren na een gruwelijk motorongeluk heeft aangekondigd dat hij het team van chirurgen die verantwoordelijk zijn voor de mislukte gezichtstransplantatie zal vervolgen Alexandrolov Kantinyuk onderging de 17-urige operatie begin deze maand in Moskou, en toen hij ontwaakte merkte hij op dat zijn ogen recht naar zijn kin keken en ... Lees meer »

“Ik Steek Gewoon Het Theezakje In Mijn Mond En Dan Spoel Ik Het Door Met Kokend Water!” NN praat met thee verslaafden

“Denk je dat dit een fucking grap is? ” terwijl ik probeer om niet te lachen, “Deze rotzooi ruïneert het leven van mensen!” vertelt de politieagent met wie ik op ronde was gisteren in de straten van Nieuwpoort. Ik schaam me. Ik, net zoals vele Belgen en inwoners van Nieuwpoort, was in de ontkenning van een nieuw fenomeen die gekend ... Lees meer »

Jonge vrouw uit Nieuwpoort stad gediagnoseerd met Mannengriep

Vrouw uit Nieuwpoort getroffen door mannengriep

Artsen en verpleegkundigen van het Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid (WIV) zijn vandaag aangekomen in Nieuwpoort stad om de oplaaiende paniek die veroorzaakt is door de positieve diagnose van de mannengriep bij een vrouw uit Nieuwpoort stad -de eerste vrouw in Belgie die de mannengriep heeft – te helpen onderdrukken. De vrouw uit Nieuwpoort stad, genoemd ‘Patient Zero’, om haar anonimiteit te ... Lees meer »