Laatste Nieuws
Home - Gezondheid

Gezondheid

Nieuwpoort Nieuws brengt u het laatste gezondheid nieuws uit Nieuwpoort en omstreken

Gymfanaat Stort In Elkaar : Te Kleine T-Shirt Snijdt Bloedcirculatie Af!

Gymfanaat Stort In Elkaar : Te Keine T-Shirt Snijdt Bloedcirculatie Af!

Een fitnessfanaat uit Nieuwpoort heeft de hulpdiensten geprezen die gisteren ter hulp snelden op de Marktplaats in Nieuwpoort nadat hij ineenstortte door een vermoedelijk geval van bloedtekort in de hersenen veroorzaakt door het dragen van een T-shirt dat verschillende maten te klein was voor hem. Karel Vantroyen, oorspronkelijk afkomstig uit Antwerpen maar sinds 2018 een resident in Nieuwpoort, is een ... Lees meer »

Enkel Lof voor Miss Belgie Elena Castro Suarez nadat ze Gerimpelde Vingers Toont Na Lang Bad!

Enkel Lof voor Miss Belgie Elena Castro Suarez nadat ze Gerimpelde Vingers Toont Na Lang Bad

Kersverse Miss Belgie én vrouw Elena Castro Suarez heeft gistermiddag veel lof ontvangen op sociale media toen ze fotos van haar gerimpelde vingers deelde nadat ze vier uur in een bad doorbracht De 18 jaar, 5 maanden en 5 dagen jarige Elena Castro Suarez en toekomstige Miss Solar System 2020 deelnemer plaatste verschillende onbewerkte fotos van haar vingertoppen die  verschrompeld leken te ... Lees meer »

Hoe Ik €29.99 Verloor in Eén Dag door deze Ab Roller te kopen

Hoe Ik €29.99 Verloor in Eén Dag door deze Ab Roller te kopen

ALS alleenstaande moeder van vier kindjes heb ik niet veel tijd voor mezelf, laat staan tijd om te oefenen in de gym, maar toen ik deze Ab Roller kocht in de supermarkt, was ik absoluut verbaasd hoe snel ik een duizelingwekkende dertig euro verloor in één dag! Dat klopt, in slechts 24 uur transformeerde ik mijn portemonnee van € 64,67 tot ... Lees meer »

Hipster in ziekenhuis na het drinken van te hete Vanille Dolce Latte

Hipster in ziekenhuis na het drinken van te hete Vanille Dolce latte

Berichten zijn aangekomen bij Nieuwpoort Nieuws dat een aangespoelde hipster uit Antwerpen lichte brandwonden op zijn lippen heeft opgelopen door een Vanille Dolce latte dat  werd geserveerd in een coffeeshop in Nieuwpoort Bad . De hipster mocht naar verluidt na 10 minuten het ziekenhuis verlaten . Medisch personeel zegt dat vanwege medische privacywetten geen andere informatie kan worden vrijgegeven dan ... Lees meer »

Ook Mannen Zouden De Schuld Voor Hun Grof Gedrag Op ‘ Hormonen’ Moeten Steken! – Masculinist Tony Vanauterijve

openbare toiletten nieuwpoort

Als onderdeel van onze rubriek Lifestyle , Uw Opinie geeft  de Vlaamse masculinist  Tony Vanauterijve regelmatig advies en bespreekt één van de dringender problemen die mannen ondervinden. “Wat goed is voor de gans, is goed voor de ganzerik”, dat zei mijn vader altijd. Maar voordat ik verder ga, laat me mezelf voorstellen door hallo te zeggen, Mijn naam is Tony Vanauterijve ... Lees meer »