Laatste Nieuws
Home - Nieuws uit Nieuwpoort - Vlaams Belang Leider Gerolf Annemans in Hospitaal

Vlaams Belang Leider Gerolf Annemans in Hospitaal


Gerolf Annemans in hospitaal

Vlaams Belang partijleider Gerolf Annemans in hospitaal

De Belgische politieke wereld was geschokt vandaag toen het aan het licht kwam dat Vlaams Belang leider Gerolf Annemans een zenuwinzinking had gekregen in het publiek en hij met spoed naar een psychiatrische afdeling in provincie Namen, Wallonie werd afgevoerd

Sommigen speculeerden dat het een ‘Twitter zenuwinzinking’ was, nadat Annemans had getweet dat Nieuw-Vlaamse Alliantie (N-VA) leider Bart De Wever het Vlaams Belang meer dan ooit nodig heeft om een regering te vormen, maar het is in het algemmen aangenomen dat zijn zenuwinzinking te wijten is aan de laaste verkiezingsresultaten waarin zijn partij enkel 3.67% behaalde.

De Tweet die de oorzaak was volgens sommigen

De Tweet die de oorzaak was volgens sommigen

Annemans, die een collektie van boskabouters in zijn tuin heeft, had zijn zenuwinzinking gekregen gedurende een pers conferentie van de partij in Antwerpen, nadat hij iets getweet had.

 

Ik wist dat er iets mis was het moment dat hij zijn mond opendeed , ” deelde Vlaams Belang partij lid en ooggetuige Barbara Pas mee, “ het was niet zozeer de glossolalie , maar toen hij zei dat Belgie en de N-VA het Vlaams Belang nodig had, wist ik dat hij gek aan het worden was en dat hij geen idee had van wat u of ik zien wat de werkelijkheid eigenlijk is.

Een ambulance werd onmiddellijk opgeroepen voor Gerolf Annemans door een bezorgde toeschouwer, maar de aanwezige media en menigte durfde de partijleider niet te benaderen uit angst dat hij zichzelf of iemand anders zou bezeren, dus probeerden ze hem te kalmeren onder het dun versluierd voorwendsel dat ze akkoord waren met zijn uitbarstingen.

Uiteraard de geestelijke gezondheid van Gerolf van het grootste belang in dit geval , maar ja de toekomst van de partij ziet er niet rooskleurig uit.” verklaarde een feestelijke Filip de Winter.

Een ambulancier die aanwezig was sprak uitsluitend met Nieuwpoort Nieuws: . “Ik ben enkel een ambulancier voor een jaar, maar ja, het was heel beangstigend, echt , een 55 -jarige man was irrationeel en zwaaide zijn armen in het rond, vooraleer hij zijn kleren afrukte

We moesten direct oordelen of hij een bedreiging voor zichzelf of voor anderen was en zodra hij probeerde naakt rond te lopen hadden we hem in een dwangbuis aangedaan om hem en ons zelf te beschermen voordat we hem afvoerden naar het Centre Psychiatrique Saint-Martin in de provincie Namen.