Laatste Nieuws
Home - Entertainment

Entertainment

Nieuwpoort Nieuws brengt u entertainment nieuws uit Nieuwpoort en omstreken

Goedele Liekens: Scheer als je wilt dat hij je dáár lekt !

Goedele Liekens: Als je wil dat hij je dáár lekt, dan moet je je maar scheren!

In onze rubriek Lifestyle-Opinie geven wij graag het woord aan mensen die het eigenlijk niet verdienen, maar enkel voor vandaag maakt onze hoodfredacteur een uitzondering op de regel door sexuologe en slaapkamergodess Goedele Liekens aan het woord te laten. Hallo jij daar lekker stuk!  Goedele Liekens hier exclusief op Nieuwpoort-Nieuws.be ! Wat zien jullie dames er allemaal geil uit vandaag! ... Lees meer »

Cinema Oostende plaatst nu plastieken zetelbeschermers gedurende vertoning van 50 Shades Freed!

Kinepolis Cinema Oostende

Cinemabeheerders, tesamen met andere cinema’s aan de kust zoals de Cinema Oostende, hebben drastische maatregelen genomen om de bekleding van hun zetels te beschermen gedurende de langverwachte vertoning van de film Fifty Shades Freed. Gebaseerd op de bestseller roman van de Britse auteur E.L. James, Fifty Shades Of Gray,50 Shades Freed vertelt het verhaal over de reis van een jonge ... Lees meer »

Radio Nieuwpoort : uw radio aan de Vlaamse Kust

Radio Nieuwpoort, uw online radio van de kust gebracht door Nieuwpoort Nieuws 24/7. Met Radio Nieuwpoort kunt Online en gratis luisteren naar het beste van electronic rock, jazz, house, darkwave, synthpop en meer nonstop Radio Nieuwpoort : For the love of music Luister naar Radio Nieuwpoort Lees meer »

Wekelijkse Horoscoop! Wat Heeft Morgen Voor U In Petto? Horoscoop voor de week van 8 Feb tot 15 Feb 2018

Horoscoop van de Week! Gratis Gebracht Door Nieuwpoort Nieuws

Onze huisastroloog Marcellius berekende, door middel van de stand van de planeten, waaraan u zich de komende week mag verwachten! Wekelijkse Horoscoop Ram 21 maart – 19 april Deze week zul je meestal dagdromen over uw idee voor een nieuwe film… over cowboys in de ruimte, met als tijtel  Space Cowboys, maar in plaats van de Indianen hebt u Marsmannetjes ... Lees meer »

Wekelijkse Horoscoop! Wat Heeft Morgen Voor U In Petto? Horoscoop voor de week van 03Feb -10Feb 2015

Horoscoop van de Week! Gratis Gebracht Door Nieuwpoort Nieuws

Onze huisastroloog Marcellius berekende, door middel van de stand van de planeten, waaraan u zich de komende week mag verwachten! Wekelijkse Horoscoop Ram 21 maart – 19 april Die zeurende pijn in je onderrug en rechterbeen is eigenlijk echt ernstig , maar ik weet hoe je mijn waarschuwingen niet zal geloven zodat ik het aan de dokter zal overlaten om ... Lees meer »

Wat Heeft Morgen Voor U In Petto? Uw Wekelijkse Horoscoop – 16 Jan 2018

Horoscoop van de Week! Gratis Gebracht Door Nieuwpoort Nieuws

Onze huisastroloog Marcellius berekende, door middel van de stand van de planeten, waaraan u zich de komende week mag verwachten!   Ram 21 maart – 19 april Deze week zult u de uitdrukking ‘ #JeSuisCharlie’ ironisch gebruiken. Het is een dieptepunt in uw leven Stier 20 april – 20 mei Daar u zich in de tweede week van uw nieuw ... Lees meer »