Laatste Nieuws
Home - Entertainment - Enkel Lof voor Miss Belgie Elena Castro Suarez nadat ze Gerimpelde Vingers Toont Na Lang Bad!

Enkel Lof voor Miss Belgie Elena Castro Suarez nadat ze Gerimpelde Vingers Toont Na Lang Bad!


Enkel Lof voor Miss Belgie Elena Castro Suarez nadat ze Gerimpelde Vingers Toont Na Lang Bad

Enkel Lof voor Miss Belgie Elena Castro Suarez nadat ze Gerimpelde Vingers Toont Na Lang Bad

Kersverse Miss Belgie én vrouw Elena Castro Suarez heeft gistermiddag veel lof ontvangen op sociale media toen ze fotos van haar gerimpelde vingers deelde nadat ze vier uur in een bad doorbracht

De 18 jaar, 5 maanden en 5 dagen jarige Elena Castro Suarez en toekomstige Miss Solar System 2020 deelnemer plaatste verschillende onbewerkte fotos van haar vingertoppen die  verschrompeld leken te zijn doordat haar bloedvaten onder haar huid op haar handen en voeten zich vernauwden na het nemen van een bad.

Ondanks Elena aanvankelijk haar bericht over de rimpels publiceerde op sociale media alsof ze een reëel probleem vormden, bleef Elena Castro Suarez volhouden dat ze geen probleem waren, maar dat ze de foto’s toch wilde plaatsen in het geval er iemand  was die een probleem had met gerimpelde vingers en tenen na het nemen van een bad:

“Rimpels veroorzaakt door een bad te nemen zijn 100% natuurlijk en zijn niets om je, tja ja, voor te schamen, ja, dus ik zorg er gewoon voor dat iedereen dat weet ja.”

“Tja ja , op het einde van de dag ben ik net zoals, ja,  julie -de gewone mensen ja die met rimpels uit bad komen ja- maar ik maak  foto’s van mijn rimpels ja, zodat ik ze voor mijn fans kan uitlichten als een natuurlijke eigenschap ja van het vrouwelijke lichaam ja en dat ze niet iets zijn om naar te fronsen zelfs hoewel ze er een beetje raar uitzien, maar ja, ik weet zeker dat ze uitdrogen en dat ze snel verdwijnen ja “.

Lees ook Miss Belgie 2018 Angeline Flor Pua Klaar Om Universe Aan Te Pakken!

Het duurde niet lang voor fans om de dochter van twee te prijzen voor haar inspirerende boodschap en vastberadenheid.

“Ik ben hier zo door beïnvloed dat ik net in bad ben geweest”, merkte een blije fan op. “Ik wou dat deze rimpels gewoon voor altijd zouden blijven – ik hou nu van die rimpels!”

Sinds haar post op sociale media heeft het model nu een badwaterrimpelgel uitgebracht die de bloedvaten tot vijf uur achter elkaar vernauwd zal houden.

“Het was ongelooflijk hoeveel positieve berichtjes en vind-ik-leukjes ik kreeg nadat ik die fotos van mijn gerimpelde vingers publicerde, ja. Daarom besloot ik , ja,  om een ​​crème uit te geven die de duur van de rimpels verlengt, ja. Deze crème laat je toe om met je rimpels te pronken, ja,  tijdens een avondje stappen en helpt alle badwaterrimpelshaters die rondlopen op  een afstand van je te houden”.

De nieuwe crème van Elena Castro Suarez is te koop voor € 199 in alle goede cosmeticawinkels.