Laatste Nieuws
Home - Gezondheid - Eet uw Peuter genoeg vuil van de grond?

Eet uw Peuter genoeg vuil van de grond?


Eet uw peuter genoeg vuil van de grond?

Eet uw peuter genoeg vuil van de grond?

Een NIEUW rapport in verband met de voedingsgewoonten van zuigelingen heeft voor ouders verontrustende statistieken aangetoond door het feit dat hun baby’s of peuters niet genoeg vuil en afval van de vloer eten.

Terwijl ouders de neiging hebben om hun gewoontes te veranderen als het gaat om zoete en vette voedingsmiddelen die verband houden met obesitas bij kinderen, suggereert de nieuwe studie dat ze nog steeds niet voldoen aan de eisen van hun peuter die graag pluisjes haar dat zich bevind in tapijten, oud brood dat onder de sofa ligt en twijgjes of steentjes die in schoenzolen vastzitten te eten.

In een steekproefgroep die bestond zowel uit baby’s die van borstvoeding genoten als zuigelingen die met de fles gevoed worden, ontdekten onderzoekers dat bijna 100% van de kinderen elke nacht naar bed gaan zonder dat ze hun gewenste hoeveelheid vuiligheid in hun mond gestopt hadden, iets dat de woordvoerder van de studie de ouders duidelijk verwijt.

“We horen verslagen van ouders die eigenlijk elke keer hun baby iets vind op de grond en eet, ze het uit hun mond halen”, zegt dr. Jan Daneels, een expert op het gebied van babyvoeding.

“Baby’s eten graag van de grond. Je legt een baby op de grond, dan gaat hij/zij meteen op zoek naar het dichtstbijzijnde beetje vuil die ze kunnen vinden en eten het meteen op.
En ouders weigeren hen dit toe te staan om ​​dit te doen! In tegendeel; ze plaatsen hun baby terug in de hoge stoel en schuiven groenten en fruit in hun mond ”

Lees ook Ouders In Schok Na Behandeling Van 7-Jarige In School

Luister naar Radio Nieuwpoort

“Ouders moeten luisteren naar hun kinderen en moeten getraind worden in wat ze willen eten. Als je kind kon praten, zou hij je niet om een ​​biologische gekweekte zoete aardappel- en appelpuree vragen..

Hij zou je vertellen wat hij echt wil; hij wil knagen aan de deurstopper dat u geplaatst hebt op de vloer om de deur te stoppen tegen de muur te slaan “.