Laatste Nieuws
Home - Nieuws uit Nieuwpoort - Eerste Internationale Hypocrieten Conventie Eindigt Zonder Incidenten!

Eerste Internationale Hypocrieten Conventie Eindigt Zonder Incidenten!


Wereldleiders zwermen naar Parijs voor hypocrieten conventie

Wereldleiders zwermen naar Parijs voor hypocrieten conventie

De Inaugurele Internationale Hypocriet Conventie dat plaats vond in Parijs op zondag 11-01-2015 verliep zonder incidenten, resulterend in de afname van vrees dat de deelnemers het doel van  mensen zouden zijn geweest die  zich afvragen hoe de hypocrieten erin slagen om ’s nachts te slapen.

Het verdrag, dat het record voor de grootste concentratie van hypocrieten op één plaats verbrijzelde, viel samen met een solidariteitsrally waarin naar schatting 1.8miljoen mensen in de straten van Parijs hun steun voor Frankrijk lieten zien na een week van terreuraanslagen, met 20 doden .

De 60 huichelaars , meestal wereldleiders, waren bijeengeroepen om op de mars hun afschuw te tonen voor de aanval, uitgevoerd door extremisten en gericht op de kantoren van het satirische weekblad Charlie Hebdo.

In een prachtige weergave van het maximaliseren van hun capaciteiten als hypocrieten, de politici en staatshoofden slaagden er niet alleen in om te voldoen aan hun plechtige plichten, maar vonden ook de tijd om nog een ​​ander pluimpje toe te voegen aan hun hypocriet collectief door de aanval te veroordelen als een aanval op vrijheid van meningsuiting.

Het was een prachtige weergave van hypocrisie “, zei Yves Leroux , een Franse journalist die deelnam aan het evenement .

Je had al die politieke leiders die aan het praten waren over degenen die de vrijheid van meningsuiting aanvallen , terwijl de hele wereld keek en commenteerde op de vrijheid van meningsuiting schendingen begaan door diezelfde politieke leiders” .

Er waren koningen en premiers uit het Midden-Oosten , die tussen hen tientallen journalisten gevangen houden in het afgelopen jaar alleen .

Er waren vertegenwoordigers van de Verenigde Staten, die de penitentiaire behandeling van journalisten in Ferguson een paar maanden geleden bleken vergeten te hebben … je had zelfs de Taoiseach (premier) van Ierland , die erin slaagde om zijn gezicht in de plooi te houden , zelfs al is hij afkomstig uit een land met een van de strengste archaïsche blasfemiewetten in Europa en vertegenwoordigers van Bahrein, een klein staatje met een van de grootste aantallen van misbreuken op persvrijheid.

Het was een prachtige weergave van hypocrisie voor alle betrokkenen , een waar wonder !”

Tergelijkertijd Belgische politici zoals Bart De Wever en Jan Jambon reageerden met afschuw op de aanval van vrije meningsuiting en dhr D.Cameron van de UK deed een oproep om strengere controles in te voeren in verband met het gebruik van het internet.