Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - E40 Autostrade, Afrit Nieuwpoort : Pop -Up Restaurant veroorzaakt file.

E40 Autostrade, Afrit Nieuwpoort : Pop -Up Restaurant veroorzaakt file.


Pop -Up Restaurant veroorzaakt file op E40 Motorweg, Afrit Nieuwpoort.

Pop -Up Restaurant veroorzaakt file op E40 Autostrade, Afrit Nieuwpoort.

De roekeloze beslissing door de  uitbater van de populaire Pop-Up Restaurants en Takeaways keten ASB  (hastag # ASB) heeft er toe geleid dat een 40tal bestuurders gehospitaliseerd moesten worden en honderden bestuurders zich in een file bevonden voor meer dan 3uur op de E40 autostrade ter hoogte van dw afrit Nieuwpoort.

‘ Alexanders SnackBox (ASB) , een van de vele popup restaurants die verspreid zijn over de kust en het Vlaamse land, is de laatste Popup Restaurant die uit het niets en onverwacht verscheen ter hoogte van de afrit Nieuwpoort op de E40 autostrade met als resultaat dat tientallen bestuurders probeerden om het popup restaurant te vermijden om een crash te voorkomen.

“Ik was in mijn camion en was gewoon naar de radio aan het luisteren toen dit ding gewoon uit de lucht viel recht voor mijn ogen,” zei een chauffeur die gelukkig enkel met een paar lichte verwondingen ontsnapte.

Zover ik kan herinneren, draaide ik zeer krachtig het stuurwiel om om die kerel die een soort van pittabroodjes aan het uitdelen was te vermijden en BAaaaamm! Ik bevond me in gracht!

De uitbaters van ASB verontschuldigden zich voor hun keuze om het mobiele pop-up restaurant te laten verschijnen op de motorweg maar drukten er op na dat iedereen die betrokken was in het accident zal een 50euro waardebon krijgen.

De politie, afdeling Nieuwpoort heeft geen PV op gemaakt of een arrest uitgevoerd daar ze allen gratis een Shaslik Frikandel met frieten kregen.

Om de 50€ waardebon te krijgen, gelieve contact op te nemen met ASB.