Laatste Nieuws
Home - Gezondheid - Record Oogst Van E-Sigaret Jus Aangekondigd Voor Dit Jaar

Record Oogst Van E-Sigaret Jus Aangekondigd Voor Dit Jaar


Positieve prognoses van een enorme record toename in de oogst van E -sigaret jus dit jaar werd vanmorgen aangekondigd door de boeren die over de laatste 24 maanden heftig geinvesteerd hebben in het planten van de bomen waarvan de jus zeer in trek is.

Record Oogst Van E-Sigaret Jus Aangekondigd Voor Dit Jaar

Record Oogst Van E-Sigaret Jus Aangekondigd Voor Dit Jaar

In tegenstelling tot tabak, de waardevolle biologisch geteelde E-sigaret jus wordt gebruikt in elektronische sigaretten over de hele wereld , en bevat 80 % van de dagelijkse behoefte aan vitamine C voor volwassenen.

Ontworpen om sigarettenrokers af te brengen van het schadelijke roken, E-sigaretten of E-cigs maken gebruik van de geoogste jus om een dosis van pure nicotine toe te brengen in het systeem van de gebruiker , waardoor het in hoge vraag is daar meer en meer mensen  de overstap naar ‘vaping’ maken.

Als zodanig, boeren melden vandaag dat er een overvloedig aanbod van de E-sigaret jus voor de komende seizoenen zal zijn, wat komt als een opluchting voor degenen die net zo verslaafd zijn aan E-cigs dan als ze verslaafd waren aan gewone sigaretten .

De koudegolf die we nu meemaken zorgt ervoor dat de e -sigaret jus die bomen produceren van een ongelooflijke kwaliteit is en resulteert ook voor een uitzonderlijke groei dit jaar”, zei Piet Vantemsche , voorzitter van de Belgische Boerenbond.

Als zodanig, we voorspellen dat de E-sigaret jus in overvloedig aanbod zal zijn dit jaar, met inbegrip van de Strawberry Ice-Creamsmaak die zo slecht was tijdens de droogte van vorig jaar. De oogst van de nieuwe kruidnagelsmaak jus zal ook zeer goed zijn en dit zal de kans geven aan gebruikers om de nieuwe, heerlijk smakende , absoluut onschadelijke jus in te ademen zo vaak als ze willen ” .

Na de aankondiging, E-sigaret jus boerderijen over het ganse Vlaamse land en in Wallonie hebben besloten om in augustus een E-sigaret Bessenjus Pressen Festival te houden, waar leden van het publiek de kans krijgen om hun schoenen en sokken af te doen en in een vat van E-sigaret bessen te stappen om de 100% natuurlijke en 100% traceerbare jus er uit te pressen.