Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Dronken Peuters Zijn Grappiger, Toont Onderzoek Aan

Dronken Peuters Zijn Grappiger, Toont Onderzoek Aan


Dronken Peuters Zijn Grappiger, Toont Onderzoek Aan

Dronken Peuters Zijn Grappiger, Toont Onderzoek Aan

Nieuwpoort Nieuws heeft vandaag vernomen dat geintoxikeerde peuters zijn meer dan 300 % grappiger dan hun nuchtere collega’s.

Een nieuw onderzoek toont aan dat peuters -zo jong als twee jaar oud- zijn de grappigste van uit een groep van 600 kinderen die getest werden door neurologisch experts van de Universiteit van Leuven,

Researchers verdeelden de 600 kinderen in drie categorieën : 2-4 jaar , 4-7 jaar en 7-12 jaar.
De studie diende 6 eenheden van alcohol toe aan de kinderen en dwong hen om een reeks routines uit te voeren,  bedoeld om volwassenen aan het lachen te maken .

Van de 600, meer dan 67 % van de grappigste momenten kwam van de 2-4 jaar ouderdom groep , terwijl het bleek dat de 7-12 jarigen niet zo grappig waren.(12%)

De jongste kinderen waren niet zo goed als de oudere leeftijdsgroepen in het omgaan met hun alcoholinmame “, aldus hoofdonderzoeker prof. dr. Eric Debuysere . ” Ze leken meer rond te strompelen en over hun eigen voeten te vallen , en sommige van de dingen die ze deden waren echt grappig . “

In een test, wetenschappers plaatsten drie dronken kinderen -een uit elke leeftijdsgroep- op een centrifugerend kinderspeeltuig gedurende enkele minuten , voordat ze het stopten en hen lieten rondlopen uit hun eigen vrije wil .

” Ach man , dat was hilarisch . Je had dit tweejarig meisje moeten zien . “herinnerde Debuysere . ” Ze bleef zijwaarts lopen als een crab en bonkte haar hoofd tegen alles en iedereen . Ik kon niet stoppen lachen en ik ben ervan overtuigd dat dit is waarschijnlijk een van mijn meest memorabele onderzoeken die ik heb uitgevoerd. “

Het onderzoek, dat is het eerste in zijn soort , werd uitgevoerd in een gecontroleerde omgeving en zou niet worden geprobeerd in een familiale woning .