Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - Derde Duitse Bunker Ontdekt bij Albert Monument in Nieuwpoort

Derde Duitse Bunker Ontdekt bij Albert Monument in Nieuwpoort


Derde Duitse Bunker Ontdekt bij Albert Monument in Nieuwpoort

Derde Duitse Bunker Ontdekt bij Albert Monument in Nieuwpoort

Duitse Bunker ontdekt uit Wereld Oorlog II

Nieuwpoort Nieuws heeft vandaag vernomen dat een derde Duitse bunker is gevonden naast het Albert Monument in Nieuwpoort Stad,  die voor altijd onze relatie met het internet zal veranderen.

Op een haastige, door het stadsbestuur samengestelde persconferentie in Nieuwpoort Stad gisteren, vooraanstaand historicus Mark Buylaert (VUG) , bracht het nieuws van de ontdekking van een Duitse bunker bij het Koning Albert Monument in Nieuwpoort:

“De nazi’s hadden het internet uitgevonden. En we hebben de e-mails om het te bewijzen”

Buylaert is een toonaangevende historicus die eerder baanbrekend werk heeft geproduceerd met betrekking tot Hitler zijn geheime atoombom onderzoeksfaciliteiten in Peenemünde, Duitsland .

“We wisten allemaal dat Hitler probeerde om de atoombom te bouwen . Maar wat niemand van ons wist – tot nu toe – was dat Hitler een veel meer slinks plan had om de wereld zijn slaaf te maken via sociale media.”

De wirwar van koperdraden , verroeste transistors en kathode buizen die het hart van de ontdekking van de Duitse bunker vormen, maken niet veel uit voor het ongeoefende oog, maar voor computer wetenschapper Roger Declerk is het een duidelijk bewijs dat de nazi’s beschikten over een operationele broadband-hub die geoccupeerd Belgie online zou hebben gekregen als vroeg als 1946 .

“Ze waren er bijna!” waagde een zichtbare enthousiaste Bart De Wever  die via een Live Facebook feed de bunker inspecteerde. “De Führer’s emailaccount (fuhrer@reich.ss) was al ‘up and running‘ , zelfs toen de Russen Berlijn binnenvielen ..”

Lees Ook Albert Monument Voldoet Niet Aan EU Richtlijn

Men ontdekte ook een print-out van wat waarschijnlijk ’s werelds eerste attachment was -verstuurd als een ‘weitergeleitet email’– van Hitler aan Himmler naar de toenmalige Duitse commandant in Nieuwpoort in maart 1945.

“Het beeld is erg korrelig , maar het lijkt een photoshopped beeld van Stalin in een sex-acte met Churchill te tonen en de foto werd waarschijnlijk gebruikt als propagandamiddel .  Maar misschien was het gewoon een prive- grap tussen de twee Nazi meesterbreinen.” 

Onder het immer waakzame oog van de Gestapo, nazi-Europa was een meedogenloze totalitaire staat die de persoonlijke vrijheden van haar burgers streng beperkte . Maar, wat Hitler echt wilde was real-time informatie over de politieke opvattingen van mensen,  hun lokaties ,wat ze deden,  hun vakantie plannen en hun eetpatroon .

“Hitler wilde alles , ” voegde Buylaert er aan toe . ” Een wereldwijd ‘Volks-web‘ van prive-informatie die hij eindeloos kon doorsurfen voor zijn eigen perverse behoeften.”

In de komende weken teams van programmeurs en IT-technici zal neerdalen op Nieuwpoort om nauwgezet het meer dan 70 -jarige nazi broadband network in de Duitse bunker te repareren, maar indicaties tonen al aan dat het eens functionele ‘Fuhrernet‘ downloadsnelheden van 1 kb per dag kon bereiken – enorm beter dan de meeste internetverbindingen die beschikbaar zijn in het platteland rond Nieuwpoort.

Voor meer  informatie over Hitler, gelieve uw lokale N-VA bestuursleden te contacteren.