Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - De 5 Sexiest Elleboog Driehoeken Van Bekende Vlamingen Die Je Ooit Hebt Gezien

De 5 Sexiest Elleboog Driehoeken Van Bekende Vlamingen Die Je Ooit Hebt Gezien


Nieuwpoort Nieuws heeft voor jouw, trouwe lezer, het Belgische internet doorzocht op zoek naar Bekende Vlamingen met de meest sexy vrouwelijke driepuntsruimten tussen arm en lichaam van bekende Vlamingen

VERGEET slanke benen en borstomvang: de Elleboogdriehoek is de nieuwe maatstaf voor het meten van vrouwelijke schoonheid. en wij zijn verheugd om in onze rubriek Lifestyle – Vrouwen je de volgende lijst van de meest sexy elleboogdriehoeken  van Bekende Vlamingen die je ooit zult zien met jouw te delen!

Bekende Vlamingen

1 Ine Neefs, Bekende Vlaming

Ine Neefs, Bekende Vlaming

Ine Neefs, Bekende Vlaming

Ine Neefs, die ongelooflijk  en jammer genoeg in Antwerpen geboren was (niet haar fout) laat je hier een soort van rechthoekige driehoek perfectie zien waarvan zelfs Archimedes  een stijve zou van krijgen. Met een lichaamshoogte van 178cm en een ongelooflijke linkerarmlengte van 76,32cm is het geen wonder dat Versace haar uitpikte voor zijn fashionshows. Heb je het afgelopen jaar dagelijks naar de gym geweest? Ben je op een dieet? Heb je een liposuctie ondergaan? TIJDSVERSPILLING. Als je geen elleboogdriehoek hebt zoals bekende Vlaming Ine, dan heb je gefaald als vrouw.

2 Clara Cleymans, Bekende Vlaming

Clara Cleymans, Bekende Vlaming

Clara Cleymans, Bekende Vlaming

Deze roodharige bekende Vlaming uit Wilrijk is een Vlaamse actrice die een elleboogdriehoek uit haar mouwen kan schudden waar je een f’kn-bus doorheen kan rijden! Deze schoonheid die ‘kleine Assepoester’ speelde in de musical Assepoester(1999) toont precies het soort gelijkbenige
armplaatsing die haar onderscheidt van jou, met je wankele armen overal om je heen. Misschien zou je gewoon poncho’s moeten dragen totdat je dit kunt doen!

Lees Ook: Hipster in ziekenhuis na het drinken van te hete Vanille Dolce Latte

3 Karen Damen, Bekende Vlaming

Karen Damen, Bekende Vlaming

Karen Damen, Bekende Vlaming

Holy crap, de elleboog driehoek die bekende Vlaming Karen Damen daar bloot geeft is verdomd in de buurt van een perfecte gelijkzijdige! Karen Franciska Maria Louisa Damen was in de Vlaamse meidengroep K3. In 1999 toen de kersverse meidengroep geselecteerd werd voor de voorrondes van Eurosong werden ze vergeleken met ‘Fijne vleeswaren’ door jurylid Marcel Vanthilt. Maar voor ons hier op de redaktie van Nieuwpoort Nieuws is dit een niveau van vrouwelijkheid waarvan jij enkel maar van kan dromen, maar in realiteit weet je als vrouw dat je dit soort van schoonheid nooit kan bereiken tenzij je uitgebreide armchirurgie hebt ondergaan. Misschien moet je uitgebreide armchirurgie ondergaan. Het is geen slecht idee.

Lees ook 5 Onbetwistbare ‘X-Rayted’ Foto’s Van Bekende Vlamingen

4 Erika Van Tielen, Bekende Vlaming

Erika Van Tielen, Bekende Vlaming

Erika Van Tielen, Bekende Vlaming

Erika Van Tielen is 35, is een bekende Vlaming en heeft twee kinderen, maar kan nog steeds Scalenus-elleboogdriehoeken maken als een vrouw die half zo jong is .  Wat is jouw excuus? Werk je de hele dag en heb je geen tijd om naar de gym te gaan om je ellebogen bij te werken? Gezond eten is te duur? Ben je blij met die vleugeltjes die flappen onderaan je elleboog als je je wijsvinger in de lucht steekt? Ga uit ons zicht.

Lees ook:5 Onbetwistbare ‘X-Rayted’ Foto’s Van Bekende Vlamingen

5 Ianka Fleerackers, Bekende Vlaming

Ianka Fleerackers

Ianka Fleerackers, Bekende Vlaming

Net als je denkt dat je de meest sexy driehoekige ruimtes hebt gezien die gevormd kunnen worden door het lichaam van een vrouwelijke bekende Vlaming, en dan BAM!
Lanka, zoals het een goede Bekende Vlaming betaamt, gooit hier  een dubbele elleboogdriehoek. Moderator, presentator en ‘personal branding coach’ Ianka heeft er echt in geslaagd om haar zinnenprikkelend lichaam te transformeren in een ‘acute dubbele driehoek’. Iets dat we niet kunnen zeggen van jouw.