Laatste Nieuws
Home - Sport - WK Twijfels Voor Cristiano Ronaldo Door Gebruist Ego

WK Twijfels Voor Cristiano Ronaldo Door Gebruist Ego


WK Twijfels voor Ronaldo Door Gebruist Ego

WK Twijfels voor Ronaldo Door Gebruist Ego

Met de openingswedstrijd van het WK slechts een week weg, twijfel is aan het licht gekomen over de deelname van een van de beste spelers van het voetbal, Cristiano Ronaldo.

Een bron in het Portugese kamp beweerde dat hij aan een gebruist ego lijdt na de overwinning van Champions League winners Real Madrid tegen rivalen Atletico Madrid.

Geruchten circuleren al enige tijd dat Ronaldo de eerste wedstrijd van het toernooi zal missen en er is een mogelijkheid dat hij helemaal niet zal spelen als Portugal niet verder gaat dan de eerste groepsfase.

“Hij vierde  het scoren van het goal en de overwinning zonder T-shirt, maar hij voelde dat de media niet genoeg aandacht had besteed daar hij niet op de eerste pagina van alle nieuwskranten was, zodat hij zijn ego overbelaste.” volgens team fysio Jose Durate.

De schade aan het ego werd gezegd te zijn begonnen in de 30ste minuut van de wedstrijd als Ronaldo worstelde met de aanblik van zijn teamgenoten die denken dat ze op een of andere manier mede verantwoordelijk zijn voor het recente succes van Real Mardid.

Hersteltijd voor een gekneusd ego varieert van speler tot speler maar men denkt dat Ronaldo zal een beetje meer dan een week al mokkend in zijn slaapkamer blijven en weigeren er uit te komen tot dat hij zijn training zal hervatten.

“De rehabilitatie training voor Ronaldo zal bestaan uit het klappen in de handen ​​van supprters wanneer hij zijn voetbalschoen veters knoopt en wanneer hij het veld oploopt, gevolgd door triomf gezang en een douche van complimenten zoals je doet met een pasgeboren baby. “ voegde Durate er aan toe.

Verschillende cutting-edge methodes zullen worden gebruikt om Ronaldo terug in tijd fit te krijgen voor het WK zoals kleinere mini-voetbal doelen, geen keepers in het doel en het ‘het-is-mijn-bal-en-ik-ga-naar-huis spel’.

Het Portugese kamp zocht ook het advies van de toonaangevende ego-management experts van Manchester City en beladen Ronaldo nu met uurlijkse verjaardagstaarten.

Terwijl een gekneusd ego is gelukkig een zeldzame blessure in het moderne voetbal, dit jaar zijn er andere spelers in het toernooi die ook getroffen werden door andere zeldzame aandoeningen.

Wayne Rooney is een opmerkelijk slachtoffer van Shrieked-In syndroom, een syndroom net als het Locked-In syndroom waar de patiënt niet in staat is om zich te bewegen, maar met de uitzondering dat Rooney sprekend lijkt op geanimeerde held Shriek.

Holland ster Arjen Robben heeft behandeling gezocht voor Pass-Blindheid, een aandoening die hem niet toelaat andere teamgenoten te zien, zodat hij hen de bal niet kan aan spelen.