Laatste Nieuws
Home - Entertainment - Cinema Oostende plaatst nu plastieken zetelbeschermers gedurende vertoning van 50 Shades Freed!

Cinema Oostende plaatst nu plastieken zetelbeschermers gedurende vertoning van 50 Shades Freed!


Kinepolis Cinema Oostende plaatst nu plastieken zetelbeschermers gedurende vertoning van Fifty Shades Freed!

Kinepolis Cinema Oostende plaatst nu plastieken zetelbeschermers gedurende vertoning van Fifty Shades Freed!

Cinemabeheerders, tesamen met andere cinema’s aan de kust zoals de Cinema Oostende, hebben drastische maatregelen genomen om de bekleding van hun zetels te beschermen gedurende de langverwachte vertoning van de film Fifty Shades Freed.

Gebaseerd op de bestseller roman van de Britse auteur E.L. James, Fifty Shades Of Gray,50 Shades Freed vertelt het verhaal over de reis van een jonge vrouw naar de wereld van kinky seks nadat ze begon te werken voor Bondage-liefhebber Christian Gray met wie ze nu getrouwd is maar haar leven wordt echter bedreigd wanneer haar voormalige baas Jack Hyde wraak zweert…

Met een budget van $ 40 miljoen, waarvan het meeste besteed werd aan tepelklemmen en zwepen, de film werd eerder uitgebracht in februari met in de hoofdrollen Dakota Johnson (Anastasia) en Jamie Dornan (Christian).

Gezien de populariteit van het romantische boek onder vrouwen met de leeftijd van  13 tot +120 jaar, verwachtten bioscoopeigenaren een enorme opkomst tijdens het openingsweekend omdat seksueel-gefrustreerde vrouwen en vriendinnen zich naar de cinemas haastten om de erotische geladen pagina’s van hun favoriete roman op het scherm tot leven te zien komen.

Lees ook: Wetenschappers Slagen er in om Hondjes een Beter Leven te Geven!

In een poging om na elke vertoning van de film ‘Fifty Shades Freed‘ een dure en tijdbestedende opruiming te vermijden, hebben de beheerders van Kinepolis Cinema Oostende begonnen met het plaatsen van afneembare plastieken zetelhoezen in de zalen waar de saucy nieuwe film wordt vertoond.

“We gingen naar de Alibaba website op het  internet en we kochten duizenden plastieken zetelhoezen tegen een gereduceerde prijs om de zetels te beschermen,” zei een woordvoerder van de Cinema Oostende.

“Het zal de tijdspan die we nodig hebben om de zetels af te wassen en de tijd dat het neemt om de zetels af te drogen na elke vertoning van de film drastisch verminderen. Onze poetsvrouwen en mannen hoeven nu alleen maar rond te gaan met paar zeemvellen in de hand om de plastieken hoezen die de zetels beschermen af te vegen en enkele minuten later is de zaal terug klaar voor de volgende vertoning “.

Tergelijkertijd, de cinemas in Koksijde en Nieuwpoort, die enkel de film voor een week vertoonden, zijn alle zetels aan het vervangen met nieuwe daar de zetelhoezen te laat arriveerden voor de vertoning van de film.