Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Zijn de wenkbrauwen van burgemeester Vanden Broucke groter aan het worden of wordt de Aarde kleiner?

Zijn de wenkbrauwen van burgemeester Vanden Broucke groter aan het worden of wordt de Aarde kleiner?


Zijn de wenkbrauwen van burgemeester Vanden Broucke groter aan het worden of is de wereld kleiner aan het worden?

Het onderzoeksteam van Nieuwpoort Nieuws examineeert het verontrustende fenomeen van burgemeester Vanden Broucke en de schijnbare onstoppelijke opmars van de wenkbrauwen van burgemeester Vanden Broucke die groeien op een alarmerende wijze en de gevolgen die daardoor kunnen voortvloeien voor Nieuwpoort en de ganse wereld.

Als we het probleem van de wenkbrauwen van één van Nieuwpoort”s meest geliefde en charismatische burgemeesters in de loop der tijden en sinds burgemeester Jan Turpin willen aanpakken is er maar één autoriteit die men kan raadplegen; NASA.

Toen onze investigative journalist bij het experimentele BV-laboratorium in Houston, Texas , USA aankwam, was de redaktie van Nieuwpoort Nieuws op zijn zachtst gezegd nerveus…
Als onze theorie verkeerd was, dan konden we nationale en internationale vernedering verwachten, maar.als onze theorie juist is, dan ziet de toekomst voor de Nieuwpoortse bevolking en de ganse mensheid er rampzalig uit.

LEES OOK Masculinist Tony Vanauterijve: Homo’s zouden hun eigen openbare toiletten moeten hebben!

We moeten erop wijzen dat we de esthetische schoonheid en de erotische eigenschappen van de wenkbrauwen van burgemeester Vanden Broucke niet ter discussie stellen : we willen dit probleem onderzoeken met een duidelijke en praktische wens om te bewijzen dat de expansie van zijn wenkbrauwen misschien samen gaat met de Shrinking Earth Theory, de Expanding Universe Theory en misschien de Hollow Earth Theory.

“Als we de theorie van de ‘Expanding Universe’ toepassen aan de wenkbrauwen van de heer Vanden Broucke door faciale fotos te bestuderen van zijn prille jeugd en vervolgens zijn carrière als leraar en burgemeester – ik aarzel om het te zeggen- maar dan zou onze ganse planeet bedekt kunnen zijn in zijn wenkbrauwhaar als er geen drastische maatregelen worden genomen, “deelde de hoofdonderzoeker van het NASA BV laboratorium Dr. Louden Von Trouten mee met de promovendus van Nieuwpoort Nieuws

Wij wisten al dat die woorden gesproken zouden worden , maar op de een of andere manier waren we toch verbaasd. ..

“Maar er is echter een zwakke flikkering van hoop aan de horizon ; de theorie van de Shrinking Earth ( Krimpende Aarde)” legde Von Touten uit.

De Shrinking Earth Theory verkondigt dat zodra de aardkorst volledig afkoelt, dan zal onze aarde verkleinen. Msschien is dit al aan het gebeuren en wat mensen zien is in feite niet een vergroting van de Vanden Broucke -wenkbrauwharen, maar in feite verkleint de aarde in omvang als we de omvang van de aarde vergelijken met de immer groeiende omvang van de wenkbrauwen van Vanden Broucke die groeien met een ratio van 1,5 m/u

“Ik wou dat ik deze theorie kan ondersteunen, maar helaas houd deze theorie geen steek. Als we fotos van Vanden Broucke bestuderen dan kunnen we een angstaanjagende toename zien in de verspreiding van zijn wenkbrauwhaar boven zijn oog, net onder zijn hoofdhaar. Het valt niet te ontkennen.”

“Daarom moeten we eigenlijk ook een andere theorie onderzoeken, met name de theorie van de Hollow Earth :
De korst van de Aarde is ongeveer 1200 km dik van de buitenste tot de binnenste oppervlakte. Doordat onze Aarde hol is en geen volle bol is, zit het centrum van de zwaartekracht niet in het centrum van de Aarde, maar in het centrum van de korst en dat is rond 600 km onder de oppervlakte. De zwaartekracht van de Binnenste Aarde is de helft van de buitenste oppervlakte en dat kan dus een verklaring zijn voor de alarmerende groei van de wenkbrauwen van Vandenbroucke.”aldus Dr Von Touten.

“We smeken Vanden Broucke, als hij luistert, om zichzelf hier bij NASA te presenteren zodat we hem kunnen observeren en een einde kunnen maken aan de dreiging van een Full Earth Vanden Broucke Brow “concludeerde een zichtbaar bezorgde Dr. Von Trauten.

Nieuwpoort Nieuws is niet een online publikatie die onnodige paniek wil verspreiden onder de menselijke bevolking van de planeet Aarde, maar we denken dat het nu zonder twijfel tijd is om een afspraak te maken in een kapsalon voor heren en een burgerlijk arrest uit te voeren zodat Vanden Broucke zijn wenkbrauwen voorzichtig kan laten trimmen met een scheermes en met alle finesse van een kapsalonstagiair(e) om deze wereldwijde crisis te voorkomen aangezien de ordehandhavers van de zone Westkust veel te bezig zijn met andere dingen.