Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Burgemeester Roland Crabbe Verliest Concentratie Aan Verkeerslichten!

Burgemeester Roland Crabbe Verliest Concentratie Aan Verkeerslichten!


Burgemeester Roland Crabbe van Nieuwpoort Verliest Concentratie Aan Verkeerslichten

Burgemeester Roland Crabbe van Nieuwpoort Verliest Concentratie Aan Verkeerslichten

Burgemeester van Nieuwpoort Roland Crabbe, die eerder in het jaar feilde te stoppen voor een verkeerslicht omdat hij verstrooid was en daarvoor een rijverbod kreeg gisteren, was maandagochtend gespot door pendelaars in hun wagen en voetgangers tijdens het wachten bij de verkeerslichten aan de hoek van de Astridlaan en de Canadalaan te Nieuwpoort.

 

Er wordt aangenomen dat de heer Crabbe (CD&V) op zijn dagelijkse route was van zijn huis naar het stadhuis in het centrum van Nieuwpoort toen hij zich in zeer druk verkeer bevond met zijn wagen.

Het is op dit moment dat de normaal gereserveerde man “ TUUUUNE ” riep en draaide zijn radio op het volle volume voordat hij begon te lip- syncing op de klassieke rocksong” We Built This City”, van Amerikaanse Hardrockgroup Starship dat in 1985 de NR1 was in de Belgische Hitparade.

“Ik was in mijn wagen en het verkeer was een nachtmerrie “, zegt Peter Dekiesmaecker, die op weg naar huis was na zijn nachtdienst

. Ik keek naar mijn linkse kant en dacht bij mezelf …  dat is burgemeester Roland Crabbe !

Ik was van plan om het raam naar beneden te draaien om goeiedag te zeggen, maar toen begon Roland te rocken met zijn hoofd als een hardrocker.

Peter beschreef dan in welke wijze Dhr Crabbe aan het rocken was, een wijze die volgens hem niet ver afwijkte van de standaard ‘Hardrock-out’ procedure als gezien op een hardrock concert.

Eerst aan de beurt was de drumsolo”, zei de 23-jarige.

De heer Crabbe beet op zijn onderlip en sloot zijn ogen terwijl hij ‘bashte on the beat’ op het stuur met zijn twee wijsvingers . Toen zong hij in de achteruitkijkspiegel , wees naar zichzelf met ingevouwde handen en hield zijn hart vast toen de melodie verder ging .

Dit leidde tot het refrein , waar hij zijn beide vuisten op ongeveer schouderhoogte beweegde van links naar rechts ” .

Voorbijgangers waren geschokt toen ze de burgemeester van Nieuwpoort, die normaal gezien zeer terughoudend is, zijn air-guitar solo zagen uitvoeren terwijl hij een attempt maakte om de hoge noten te zingen voordat een wagen achter hem claxoneerde omdat de verkeerslichten verandered waren.

Inwoners van Nieuwpoort hopen dat Dhr Crabbe zich in de toekomst zal concentreren op het verkeer en meer bepaald op de verkeerslichten na het ontvangen van 8 dagen rijverbod en een boete van 300 euro.