Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - Burgemeester Crabbe Verkozen Als Meest Begeerde en Date-able Man in Nieuwpoort en Omstreken

Burgemeester Crabbe Verkozen Als Meest Begeerde en Date-able Man in Nieuwpoort en Omstreken


Burgemeester Crabbe Verkozen als meest begeerde man in Nieuwpoort en omstreken

Burgemeester Crabbe Verkozen als meest begeerde man in Nieuwpoort en omstreken

Een scala van controversies die de ronde deden rond burgemeester Crabbe van Nieuwpoort is nu voor altijd onder het tapijt gevaagd na hij als NR 1 uitkwam in een compleet zinloos opinieonderzoek.

De enquete, uitgevoerd door Checkmac, een bedrijf dat zich specialiseert in enquetes via de telefoon zonder grondige redenen , maakte de resultaten van De  Meest Begeerde en Date-able Man In Nieuwpoort beschikbaar voor het publiek eerder deze week.

Een woordvoerder en spindoctor voor de CD&V, afdeling Nieuwpoort deelde mee met NN dat zulke ‘ shit-enquetes zijn hun gewicht in goud waard..

Met onze burgemeester nu verkozen als meest begeerde en date-able man van Nieuwpoort en de Vlaamse kust, kunnen we alleen maar betere resultaten verwachten in de gemeenteraadszittingen en de volgende verkiezingen….

Shit zoals dit spreid uit zoals ‘wildfire’ op het internet en dit soort shit word veel meer gedeelt via sociale media, zelfs onder mensen die normaal gezien constant fotootjes van katjes en hondjes delen en nog nooit van hun leven gehoord hebben van onze Roland.

En, ik zou zelfs zover durven gaan en zeggen dat nieuws zoals dit overschaduwt het feit dat jonge Nieuwpoortenaren geeneens niet meer een huis kunnen veroor!oven in Nieuwpoort..

En dan al die oproer van de nieuwe bejaardenflats dat we hier gebouwd hebben waarvan er sprake was op de sociale media…. en de duinen dat we compleet vernietigd hebben! Deze shit -enquete is goed Nieuws en gewoon geweldig voor de CD-V Nieuwpoort, precies wat we nodig hebben.

Het resultaat van deze nutteloze enquete onderdrukt ook het nieuws dat de arbeiders die momenteel de OLV Straat aan het heraanleggen zijn zelfs niet even het wettelijke minimumloon krijgen en gewoonweg onderbetaald zijn…  Maar dat is eigenlijk niet het probleem van het Nieuwpoorts stadsbestuur..U denkt toch niet dat wij, als bouwheer en stadsbestuur, gaan controleren als een aannemer zijn arbeiders het juiste uurloon betaald..nee toch,?

Maar het beste van al is dat shit nieuws zoals dit ons eigenlijk vrije reclame geeft..Het kost ons normaal duizenden euros per maand om ons team van internet specialists bezig te houden om de ethos van de CD-V  te verkondigen op forums en sociale media. ” aldus de woordvoerder van de CD-V Nieuwpoort die weigerde te antwoorden op onze vraag of hoe hij gestemd had in een andere enquete over Met Welke Politici Zou Je Een Three-some Hebben?