Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Budget Weekend in Nieuwpoort? Bekijk Deze Cannabis Loods op Airbnb

Budget Weekend in Nieuwpoort? Bekijk Deze Cannabis Loods op Airbnb


Cannabis Loods Toevluchtsweg Nieuwpoort

Cannabis Loods Toevluchtsweg Nieuwpoort

Voor velen onder ons zou het hebben van een eigen loods in Nieuwpoort om cannabis te kweken een droom zijn. Dankzij Airbnb kan je nu van een budget weekend in Nieuwpoort genieten en één van de meest geavanceerde cannabisplantages in het land huren en het komt zelfs met je eigen illegale migranten die je zullen tonen hoe je cannabis kan kweken. Of kijk gewoon toe terwijl je eigen illegale gastarbeider de bladeren snoeit en manipuleert om de opbrengst en dus de winst te verhogen  terwijl de lokale criminelen miljoenen van zijn harde werk oogsten.

Gelegen in één van de meest schilderachtige industriële complexen aan de Toevluchtweg in Nieuwpoort kan jij en je vrienden genieten van de zoete, zoete geur van bloeiende cannabis terwijl je om beurten luistert naar de illegale VHF-radioscanner in het geval de politie de loods wil onderzoeken.

Voor 300 euro per nacht ofte 30 euro elk -als je met 9 vrienden boekt- kan je duizend vierkante meter hoogwaardige cannabisplanten onderhouden voor een lokale criminele bende.

Lees ook Opnieuw Ophef in Restaurant in Nieuwpoort ! Kindje toegang geweigerd. De Reden…?

Hoewel dat op het eerste gezicht misschien duur lijkt als je alleen bent, moet je er mee rekening mee houden dat je de 300 euro kan verdelen onder vrienden, EN je krijgt iets veel uniekers dan de standaard hotelkamer!

Enkele van de unieke kenmerken van de loods:

  • Elektriciteit
  • Water
  • 5 gram cannabis om te delen
  • Je eigen snoeischaar
  • Veel lampen
  • Air Conditioning (alleen voor planten)
  • Prachtig uitzicht op de niet-gepantserde muren en koude stalen balken
  • CCTV-bewaking in het hele gebouw

Let op: Gasten worden na het verblijf gewogen en doorzocht om er zeker van te zijn dat er geen cannabis ‘bij toeval’ verdwijnt.