Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Brits Lingeriemerk Ann Summers Opent Winkel In Nieuwpoort.

Brits Lingeriemerk Ann Summers Opent Winkel In Nieuwpoort.


 Allereerste Ann Summers Winkel in Belgie opent in Nieuwpoort

Allereerste Belgische Ann Summers Winkel in Nieuwpoort

Allereerste Belgische Ann Summers Winkel in Nieuwpoort

Het Britse Lingerie en sextoys merk Ann Summers heeft vandaag aangekondigd dat hun allereerste Belgische filiaal gevestigd zal zijn in Nieuwpoort.

Het bedrijf specialiseert in de verkoop van sexy lingerie maar ook in de verkoop van bondage-accessoires zoals handboeien, zweepjes en maskers

Volgens de woordvoerder van Ann Summers Belgium werd Antwerpen , Brugge en Brussel overwogen als kandidaat-lokaties maar uiteindelijk werd besloten om de allereerste winkel in Belgie te openen in Nieuwpoort.

marktplein in Nieuwpoort

Marktplein in Nieuwpoort

“Door de ideale ligging op het Marktplein in het centrum van Nieuwpoort zagen we onmiddellijk het potentieel van dit historish handelspand, zegt Wim Vervaecke ;We zijn bovendien niet aan ons proefstuk toe”

“Net zoals in London en Parijs willen we jonge mensen de kans geven om hun carriere op te starten en we willen volwassenen de mogelijkheid geven om hun sexlife te verbeteren.”

“Elke dag opnieuw streven we naar tevreden klanten. We hechten veel belang aan een warm en persoonlijk contact met onze klanten. Daarnaast zijn ook de kwaliteit van de producten, de winkelbeleving en de service voor ons belangrijk.”

Het nieuws werd warm onthaald door de Nieuwpoortse Kamer van Koophandel en het gemeentebestuur. Schepen Vandecasteele kijkt er alvast naar uit daar er niet minder dan  tenminste 30 voltijdse jobs beschikbaar zullen zijn voor de Nieuwpoortse bevolking.

De exacte lokatie van de Ann Summers winkel is tot heden onbekend maar een bron van de dienst Ruimtelijke Ordening in Nieuwpoort heeft bevestigd dat een aanvraag werd ontvangen voor de demolotie van een handelspand gelegen op het historische Marktplein in Nieuwpoort.