Laatste Nieuws
Home - Nieuws uit Nieuwpoort - Brazilie Bijna Klaar Voor World Cup

Brazilie Bijna Klaar Voor World Cup


Organisatoren in Brazilie hebben aan bezorgde voetbalfans over de ganse wereld vandaag meegedeeld dat alle vitale infrastructuur en publieke diensten zullen klaar zijn in tijd voor de World Football Cup dat van start gaat op de 12 juni.

Brazilie bijna klaar voor World Cup

Brazilie bijna klaar voor World Cup

Er is echter groeiend onrust onder de lokale Rio de Janeiro bevolking in de Favela’s, gezien de enorme kosten van het toernooi en ook omdat de beloofde investeringen in essentiële diensten zoals gezondheidszorg, huizing en onderwijs niet nagekomen zijn.

Een van de knelpunten is dat het oorspronkelijk budget van $13.3 miljard van publiek geld is gebruikt om stadiums, metro’s en luchthavens te bouwen in plaats van sociale voorzieningen en scholen zoals oorspronkelijk was meegedeeld bij de regering.

Ongeruste Brazilianen, waaronder over 60.000 die met kracht verwijderd werden uit hun huizen in de Favela’s om plaats te maken voor nieuwe infrastructuur,  hebben vandaag vernomen dat ten minste een aspect van de voorbereiding van het toernooi verloopt volgens plan.

“We kunnen officieel bevestigen dat de bouw van de sekswerker akkomodatie voor het WK is klaar en wel in tijd , ” kondigde een stralende Sepp Blatter aan tijdens een briefing met de media waar Nieuwpoort Nieuws aanwezig was.
.
“We hebben onze twijfelaars gehad en we zijn een beetje te kortgekomen in het nakomen van onze beloftes, maar Brazilië zal op een wereldklasse prostitutie service kunnen rekenen die andere World Cup toernooien te schande zal zetten. ”

“De speciaal gebouwde hotels zijn gelokeerd in verschillende lage inkomst en met armoede beladen gebieden in Rio de Janeiro en de voltooiing ervan is een broodnodige impuls voor de lokaale economie.”

Het is al lang verwacht dat reizende fans ,spelers en media gebruik zullen maken van de seksuele diensten van de Braziliaanse vrouwen in de speciaal gebouwde units, maar vóór de aankondiging van vandaag was er onrust omdat er  een tekort zou zijn in het aanbod.

” Met de speciaal ingerichte en vernieuwde units in bepaalde Favela’s, namelijk Jacarezinho en Manguinhos , voelen we dat we kunnen voldoen aan de vraag , ” voegde de Braziliaanse minister voor sport Aldo Rebelo eraan toe

Naar schatting 600.000 voetbalfans zijn van plan om naar Brazilië te reizen voor het WK en het is verwacht dat velen onder hen zulen betalen voor seks met prostituees , waaronder sommige minderjarige meisjes .

“Terwijl het WK het licht gooit op problemen in Brazilië , zoals ons tekort in huizing voor prostituees, hopen we dat, zodra het toernooi voorbij is, de wereld minder aandacht zal besteden aan het probleem , ” concludeerde Aldo Rebelo.