Laatste Nieuws
Home - Nieuws uit Nieuwpoort - Eigenaars van Suarez bevestigen dat zijn dood pijnloos was.

Eigenaars van Suarez bevestigen dat zijn dood pijnloos was.


Suarez Dood Was Pijnloos

Suarez Dood Was Pijnloos

De eigenaars van een 27 jarige voetballer met de naam van Luis Suarez bevestigden deze namiddag dat ze de Uruguyaan  hebben laten humaan inslapen met de assistentie van een veearts ten gevolge van een ‘derde bite incident’ gisterenavond.

Eerder deze ochtend een woordvoerder vam het Urugayaanse voetbal team deelde mee met Nieuwpoort Nieuws dat de beslissing was gemaakt gisterenavond laat en dat hij aan de familie namens de Uruguyaanse Voetbalfederatie zijn oprecht medeleven had betuigd.

“Het is met grote spijt dat we u meedelen dat een dodelijke injectie was toegediend met 400mg of Pentobarbital aan Luis Suarez at 07:34 lokaale tijd.” zei de woordvoeder. “Het naar het hiernamaals gaan van Mr Suarez was spoedig en pijnloos en we hebben ons oprecht medeleven en zijn overblijfselen over gemaakt aan zijn familie in Salto inUruguay. ”

Het lichaam van de controversiele voetballer was naar zijn familiehuis overgevlogen deze morgen met een speciaal gecharterde jet die betaald was door FIFA.

Net voor zijn dood Suarez verontschuldigde zich voor zijn onexcuseerbare actie die hij uitvoerde voor de derde keer en FIFA besloot om hem neer te leggen.

Uruguay manager Óscar Tabárez zei: “Hij was gewaarschuwd vorig jaar over zijn gedrag en hij heeft enkel zijn dode zelf te blamen.”

De begrafenisplechtigheden zullen plaats vinden in Salto dorp in Uruguay om 19.00pm morgenavond terwijl het Rouwboek getekend kan worden in de Onze Lieve Vrouwe kerk van Nieuwpoort en in de Uruguayaanse Ambassade in Brussel in de F.D. Rooseveltlaan 22 (tel; 02 640 11 69
Telefax 02 648 29 09 E-mail uruemb@skynet.be)