Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Voorbijgangers bekritiseerden deze vrouw toen ze in het openbaar borstvoeding gaf.. Wat ze hen vertelde zal je schokken!

Voorbijgangers bekritiseerden deze vrouw toen ze in het openbaar borstvoeding gaf.. Wat ze hen vertelde zal je schokken!


Voorbijgangers bekritiseerden deze vrouw toen ze in het openbaar borstvoeding gaf.. Wat ze hen vertelde zal je schokken!

Voorbijgangers bekritiseerden deze vrouw toen ze in het openbaar borstvoeding gaf.. Wat ze hen vertelde zal je schokken!

“Ze zou dat niet in het openbaar mogen doen”, “Een schande”, “Er zijn mensen die hier proberen te eten”, “Ze zou naar de wc moeten gaan als ze dat wil doen”..

Allerlei opmerkingen dat de in Luik geboren Sabine Deneeve  maar al te familiar mee is  wanneer mensen zien dat ze in het openbaar een kind  borstvoeding geeft. Afgelopen zaterdag in Oostende was niet anders, omdat Sabine op een bankje  op de dijk in Oostende zat met haar blouse open, terwijl ze luisterde naar voorbijgangers die telkens dezelfde opmerking -of een variante ervan- mompelden : ze zou in het openbaar niet mogen borstvoeding geven…

Maar zaterdag was de dag dat Sabine uiteindelijk haar zelfbeheersing verloor,. Misschien was het dat jong koppeltje dat luid opmerkingen maakten, misschien was het die man van middelbare leeftijd die mompelde “ze zou zich moeten schamen”, maar vorige week zaterdag had Sabine er uiteindelijk genoeg van.

De 26-jarige stond op in het midden van de dijk in Oostende, verwijderde haar blouse en liet de wereld zien waar ze dagelijks mee te maken had.

Verbonden aan de linkerborst van Sabine was geen zuigeling, maar haar parasitaire tweelingbroer, die zich nooit in de baarmoeder ontwikkelde. maar verbonden was met haar borst, zijn verschrompelde lichaam alleen zichtbaar vanaf de schouders naar beneden, de onvolledige foetus die Claire haar hele leven heeft gedragen, zorgde ervoor dat de mensen die slechts enkele minuten tevoren kritiek hadden op de jonge vrouw, stopten met hun hardvochtige kritiek te uiten en gaf hun de kans om hun ondoordachte opmerkingen te overwegen.

LEES OOK: Verontwaardiging bij Staketsel in Nieuwpoort nadat een walvis uit de zee getrokken werd, gewoon voor een selfie!

Parasitaire tweelingen ontwikkelen in de baarmoeder op vrijwel dezelfde manier als reguliere tweelingen, hoewel één embryo dominant wordt ten opzichte van de andere en het absorbeert gedurende de zwangerschapsperiode van negen maanden. Als de siamese foetus niet volledig wordt opgenomen door de dominante tweeling, kan deze als onvolledig gevormd worden geboren en afhankelijk zijn van de volledige baby. In het geval van Sabine sloot haar tweelingbroer zich bij haar aan haar linkerborst waardoor mensen haar voortdurend als een moeder die borstvoeding geeft, hebben aangezien.

“Mensen denken dat ik gewoon een of andere freak ben die haar kind in het openbaar de borst geeft, maar ik ben gewoon een normale vrouw met een parasitaire tweeling die op mijn tieten groeit,” zei Sabine, toen ze een beetje gekalmeerd was.

“Iedereen heeft het gevoel dat ze het recht hebben om hun mening te geven over moeders die borstvoeding geven, moeders die dan op hun beurt meer vastberaden zijn dan ooit om hun kinderen in het openbaar borstvoeding te geven zonder het gevoel te hebben dat ze iemand een uitleg verschuldigd zijn. En in het midden van dit alles zijn er mensen zoals ik, mensen die misvormde siamese broers en zussen hebben die verbonden zijn aan hun borsten. Ik heb er genoeg van”.

Sabine dringt er bij iedereen op aan om even stil te staan ​​en te bedenken dat als ze een foto nemen van een vrouw die haar kindje borstvoeding geeft op de trein of in een park om dan die foto op  Twitter te plaatsen met de hashtag “Schande”, in feite een vrouw kan zijn met een parasitaire tweelingbroer of zus, die probeert een normaal leven te leiden zonder dat iedereen haar als een soort monster behandelt.