Laatste Nieuws
Home - Nieuws uit Nieuwpoort - Bommer Van 7 Muslim Landen Houdt Anti-Terror Summit

Bommer Van 7 Muslim Landen Houdt Anti-Terror Summit


Obama Host Anti Terror Summit

 

Naar aanleiding van de tragische gebeurtenissen in Parijs vorige week hebben wereldleiders hun teleurstelling geuit over het verlies van onschuldige levens en de tragische gebeurtenissen hebben zelfs een bepaalde leider gedwongen om actie te nemen

President Barack Obama heeft de stap genomen om een  summit over extremisme en anti – terrorisme voor te stellen, ondanks hij zichzelf in het recente verleden het bevel gegeven heeft om 7 landen, die grotendeels uit moslims bestaan, te bombarderen.

In een poging om een inzicht te krijgen in de mentaliteit van een extremistische terrorist, Obama , die Syrië , Afghanistan , Pakistan , Jemen , Somalië en Libië gebombardeerd heeft, is van plan om gastheer te spelen aan een verscheidenheid van Westerse leiders , terwijl het vermelden van dit bijzondere Amerikaanse buitenlands beleid vergeten wordt.

“We kunnen simpelweg niet weten hoe het is voor een individu of een collectieve groep mensen zo dogmatisch in hun geloof kunnen zijn dat ze zo graag onschuldige burgers doden”, zei de president als Witte Huis assistenten weigerden te wijzen op het aantal burgerslachtoffers in de landen die eerder gebombardeerd werden door de Democratische leider.

Hun taal is altijd dat van een bombastische overtuiging, alsof ze geloven dat ze zichzelf verheven hebben tot de positie van rechter, jury en beul , ” voegde de leider van de vrije wereld en de opperbevelhebber van VS toe.

De zeven overwegend islamitische landen zijn allemaal gebombardeerd door de voormalige Nobelprijswinnaar voor de Vrede , met duizenden  burgerslachtoffers in elk van de zeven landen.

Hoewel we niet kunnen hopen om hun irrationele wantrouwen en hun haat tegen het Westen te verstaan, kunnen we proberen te begrijpen waar het vandaan komt , ” voegde de man die het bevel geeft om drone aanvallen uit te voeren, toe.

“Ze zullen proberen om de vrijheid van meningsuiting te beknotten , en dat is helemaal niet niet de Amerikaanse manier!, ” zei Obama terwijl hij nerveus fiemelde met de kraag van zijn overhemd, in de hoop dat geen aanwezige journalist een korte geschiedenis van de Amerikaanse misbruiken van Free Speech Volumes 1-10 in hun bezit had.

Obama weigerde om eventuele vragen te beantwoorden, in plaats daarvan koos hij om met rapper Jay Z op het podium te poseren voor een foto die later zou verschijnen op Instagram, uiteraard gephotoshopped met een serieuse koele fotofilter.