Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Boko Haram Massacre & Bloedbad; Wie Draagt Wat?

Boko Haram Massacre & Bloedbad; Wie Draagt Wat?


Gevechtstenue en zwarte hoofdelsels waren in de mode dit weekend gedurende het Boko Haram bloedbad – een bloedbad grotendeels overkeken door de Belgische Media- in de kleine Nigeriaanse stad Baga , waar een groep van de vicieuze strijders  gekleed in de nieuwste militaire mode,  de bevolking decimmeerden.

De kleuren donkergroen en bruin zijn no-brainers voor het gemiddelde lid van de militante beweging tijdens het slachten van tot 2.000 vrouwen, kinderen en zieke mensen , maar welk lid van de extreme groep stond echt uit tijdens de bloedigste week in de afgelopen Nigeriaanse geschiedenis?

Boko Haram leider Abubakar Shekau , hier afgebeeld gedurende een van zijn handelsmerk haat-gevulde uitbarstingen, verbaasde toeschouwers door zijn trouwe troepen naar Baga te sturen met de opdracht om elk levend wezen te vermoorden, dit alles gedurende het dragen van een verbazingwekkende combinatie van een jungle-print overall met bijpassende conisch gevormde hoed en sjaal.

Deze despotische diva verbaasde de wereld met zijn combinatie van mode bewustzijn en volslagen meedogenloosheid .

 

Traditionele combat kledij niet zijn favoriet , deze Boko Haram vechter koos in plaats daarvan voor een groene, uit één stuk bestaande overgooier dat doet denken aan een chirurgsvest … Ironisch genoeg , later op de dag werd hij neergemaaid met machinegeweren in een hospitaal vol ouderen en zieke mensen! Dit was een terrorist die niet bang was om zijn eigen mode te creeren!

 

Met het maken van een gedurfd statement door een zwarte outfit te dragen, deze Boko Haram zware machinegeweer operator maakte nogal een impakt toen hij Baga binnenrolde, al lukraak vurend op alles wat bewoog . Anticiperend op een lang verblijf in Baga , dit monster was gekleed voor comfort en stijl !

Helaas, het hetzelfde kan niet gezegd worden van de andere leden van de groep op de foto… Dragen van sandalen wanneer je naar een bloedbad gaat ? Oh jongens, jongens toch !

 

In elke andere situatie en gedurend elk ander bloedbad , Nieuwpoort Nieuws zou graag zeggen dat deze nigeriaanse moedjahedien was de meest stijlvolle man in Nigeria !

Helaas voor hem, het kwam tot onze attentie dat hij exact dezelfde outfit aanhad tijdens de ontvoering van 300 schoolmeisjes en ook wanneer hij hen dwong tot slavernij vorig jaar!

De media heeft dit misschien vergeten , maar Nieuwpoort Nieuws niet! AWKWARD !!

 

5We verstaan welke combinatie deze fucking retard  aan het proberen is, maar komaan, man!! Kies een kleur en blijf erbij !

De oranje hoofddoek vecht met het blauwe patroon op zijn T-shirt, dat op zijn beurt helemaal niet past met de kaki blouson die op zijn minst 3 maten te groot is. Eh, hallo? Wist je niet dat je dit weekend naar een massacre moest gaan? Maak de volgende keer eens een betere poging!

Maar OK, de media organisaties hebben jullie niet teveel aandacht gegeven afgelopen week, maar je kunt nooit weten wanneer ze je wel aandacht geven.! Wil je echt op een voorpagina staan of verschijnen in een nieuwsverslag terwijl je er zo gekleed rondloopt?

 

De terreur aanslag van Boko Haram in Nigeria dat resulteerde tot 2000 doden, en hoogstwaarschijnlijk meer, is de grootste terreuraanslag uitgevoerd ter wereld en werd niet vernoemd in Belgische en andere buitenlandse media daar de ongelukkige slachtoffers in Parijs meer belangrijk waren

Is er iemand van de wereldleiders in Parijs die een bezoek plannen binnenkort aan Nigeria?  Of mischien zijn ze te druk bezig? Of mischien slechte luchtvaartverbindingen?