Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - Bob de Brabandere’s Gezicht Bekomt Probleem Voor Vlaams Belang

Bob de Brabandere’s Gezicht Bekomt Probleem Voor Vlaams Belang


Bod de Brabandere Gezicht Bekomt Probleem Voor Vlaams Belang

Bod de Brabandere Gezicht Bekomt Probleem Voor Vlaams Belang

Vlaams Belang partij bestuurleden hebben opgeroepen tot de leider van hun partij om Bob de Brabandere te hebben verwijdered en te ontslaan omdat zijn dom gezicht is gewoon ondraaglijk om naar te kijken .

Guy D’haeseleer , die achter de beweging is , vertelde Nieuwpoort Nieuws dat hij niet langer meer kan kijken naar de heer de Brabandere ‘ mollige hoofd ‘ , en drong zijn partijgenoten aan om zich te verenigen met hem in zijn verwijdering van de partij .

” Kijk maar naar het. ” zei de heer D’haeseleer . ” Hij is net de onwettige vader van Jurgen en Gunter . Heeft hij geen schaamte ? ”

Verscheidene andere Vlaams Belang politici supporteren de motie en hebben besloten dat actie is nodig om wat zetels te redden voor de Europese verkiezingen deze maand

“Hij heeft een van die gezichten die je graag zou kneden met de ene hand en dan slaan met de andere . “, zei Filip Dewinter , die anoniem wenste te blijven . ” Hij heeft een hoofd als een uitbarstende meloen en ik denk niet dat hij ons kan helpen om zetels te winnen in de volgende verkiezingen zoals hij er uit ziet . ”

Een andere Vlaams Belang lid -Marijke Dillen – beschreef de Brabandere’s hoofd als ” een schaap hoofd ‘ en dacht Mr de Brabandere ” liep in tegen de achterkant van een bus ” in zijn jonge dagen .

” Het is zo rubberig en het wiebelt als hij loopt ” Legde Gerolf Annemans uit. “. Je kunt niet een lid zijn van het Vlaaams Belang met een hoofd zoals dat . Het is oneerlijk tegenover de andere partij leden . ”

Yves Buysse voegde er aan toe dat ‘zijn haar met de zwarte krulletjes’ zou ook kunnen leiden tot sommige vermoedens dat de Brabandere is van een andere etnische origine.

De heer de Brabandere was niet beschikbaar toen Nieuwpoort Nieuws hem contacteerde.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd