Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Bericht van de Nieuwpoort Nieuws Redactie i.v.m. Toekomstige Facebook Veranderingen

Bericht van de Nieuwpoort Nieuws Redactie i.v.m. Toekomstige Facebook Veranderingen


Nieuwpoort Nieuws CEO

Nieuwpoort Nieuws Bericht van de Redacteur

Nieuwpoort Nieuws heeft vernomen dat vanwege de alarmerende toename van fake nieuws en alternatieve media, Facebook’s Mark Zuckerberg maakt het nu gelukkig genoeg moeilijker voor FB gebruikers om hun eigen beslissingen te nemen en inhoud te zien van FB-pagina’s  zoals Nieuwpoort Nieuws die ze willen volgen, in plaats van prioriteit te geven aan belangrijker inhoud, zoals familie- en vriendenberichten.

Nieuwpoort Nieuws vindt dit geniale idee helemaal te gek en we zijn erg enthousiast over de nieuwe veranderingen die we vanzelfsprekend zullen gebruiken als een excuus om een ​​aantal oudere werknemers te ontslaan en te vervangen door jongere, goedkopere, beter uitziende stagiaires. .

Mark Zuckerberg zei dat Facebook prioriteit zal geven aan ‘betrouwbaar’ nieuws in de feed van sociale media-berichten, met behulp van enquêtes voor een geselecteerd aantal FB Gebruikers met ams doel hoogwaardige verkoopspunten te identificeren en sensatiezucht en desinformatie te bestrijden.

DUS: met Nieuwpoort Nieuws als de meest betrouwbare nieuwsbron van Nieuwpoort en de Vlaamse Kust, weet je al wat je moet doen indien je uitgenodigd wordt door FB om een ​​van deze enquêtes uit te voeren. Age Quod Necessest !!

Nieuwpoort Nieuws, opgericht in 1879 en nu met meer dan 3.000 medewerkers in 52 landen, is de meest betrokken Facebook-pagina van Nieuwpoort en de Vlaamse Kust en dat willen we zo houden. Daarom hebben wij een handige gids samengesteld voor hoe u Nieuwpoort Nieuws in de toekomst kunt zien op Facebook.

Nieuwpoort Nieuws berichten in uw nieuwsoverzicht houden:

Ga met je klik/drukvinger naar je Facebook-pagina en klik op de vervolgkeuzepijl op de werkbalk bij de meldingsknop in de rechterbovenhoek van je FB-pagina:

Nieuwpoort Nieuws berichten in uw nieuwsoverzicht houden

klik op de vervolgkeuzepijl op de werkbalk bij de meldingsknop in de rechterbovenhoek van je FB-pagina

Goed gedaan. Klik nu op “voorkeuren van nieuwsoverzichten”:

Nieuwpoort Nieuws berichten in uw nieuwsoverzicht houden:, stap 2

Klik op voorkeuren van nieuwsoverzichten

WAAW, Je bent hier echt goed in. Deze pagina toont nu een voorkeurenpagina !  Selecteer “Geef aan van wie je het eerst berichten wilt zien.”:

Kijk eens aan, echt echt goed, je bent een Pro! Nu, als je eenmaal hebt geklikt/gedrukt, selecteer je “alleen pagina’s” in het grijze vak links bovenaan dat naar beneden valt als je er op klikt/drukt en selecteer  je favoriete en meest vertrouwde nieuwspagina: Nieuwpoort Nieuws

Nieuwpoort Nieuws berichten in uw nieuwsoverzicht houden:, stap 2

Geef aan van wie je het eerst berichten wilt zien…

De pagina’s die u hier selecteert, worden nu als eerste weergegeven in uw nieuwsoverzicht, zodus is heel belangrijk dat je hier op de Nieuwpoort Nieuws logo klikt/drukt en dan  vervolgens op ‘KLAAR’. (de blauwe balk naast de grijze balk)

Facebook heeft nog niet aangekondigd wanneer precies iedereen zal gedwongen worden te zien wat Facebook wil dat ze zien, dus we adviseren gebruikers om deze instelling zo snel mogelijk te updaten.

Vriendelijke groeten,

Willem De Roo

CEO Nieuwpoort Nieuws