Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Belgische Pedofielen Ziek Van Behandelt Te Worden Als Homo’s

Belgische Pedofielen Ziek Van Behandelt Te Worden Als Homo’s


Belgishe Pedofielen Ziek Van Om Behandeld Als Homo's

Belgishe Pedofielen Ziek Van Behandeling Als Homo’s

HONDERDEN veroordeelde Belgische pedofielen marcheerde naar de poorten van het Belgische Justitie Paleis in Brussel om  hun bezorgdheid uit te drukken over hun behandeling als leden van de Belgische homogemeenschap .

Pedofilie rechten activist , E.H. Lepee en voorzitter van de Paedo Ring Association (PRA) , E.H. Becue , arriveerden aan  de poorten van het Justitie Paleis met een petitie voor Annemarie Turtelboom, minister voor justitie at 12:00 pm.

Tijdens het protest , E.H. Jean-Luc Lepee bracht zijn steun uit voor de honderden peadophielen die de mars bijwoonden , en zegende hen met wijwater .

De priester complimenteerde hen met hun moed en bedankte de hooggeplaatste leden van de PRA voor het organiseren van het vreedzaam protest :

“Ik wil graag jullie allemaal bedanken voor jullie komst”

Het is geweldig om zoveel bekende gezichten te zien .  Sommigen onder u ken  ik persoonlijk , en  sommigen onder u ken ik  alleen door middel van verschillende e-mailadressen en file-sharing websites die  ik hier niet kan vermelden .. “

” We zijn hier vandaag gekomen om onze naam te zuiveren . Want wij zijn een van hetzelfde , en niet wat de pers en de media portraiteerd wat we zijn . Wij zijn geen homos of lesbiennes , noch zullen wij worden behandeld als zo in dit land. ” 

Nieuwpoort Nieuws contacteerde later de aartsbisschop-emeritus Godfried Danneels  van de Belgishe katholieke kerk over E.H. Lepee en E.H. Becue  betrokkenheid bij de mars , met de vraag of de groep  of peadophielen werd zo slecht behandeld als homoseksuelen in Belgie, maar hij weigerde commentaar te geven .

Een demonstrant, Nico Lefevre, die zich had vast geketend aan de  poorten van het Justitie Paleis met een kind mannequin pop,  werd snel losgemaakt bij de Federale Politie die hem arresteerde voor ‘Obstructie van een Voetpad’ .

We zijn ziek van om op dezelfde voet als homo’s in dit land te worden behandeled . Het is 2014 en omwille van Christus  is het tijd om al die onzin te vergeten en naar de toekomst te kijken . ” vertelde E.H. Lepee Nieuwpoort Nieuws .

De mensen in Belgie moeten weten dat wij geen homo’s zijn en dat we verdienen om beter behandeled te worden dan de manier  homo’s in dit land behandeld worden. “

De heer Nico Lefevre, die afgevoerd werd na zijn arrest, werd later in de dag terug vrij gelaten zonder aanklacht.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd