Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - Belgische Federale Regering Nu Op SnapChat

Belgische Federale Regering Nu Op SnapChat


Belgische Regering Nu Op SnapChat

Belgische Regering Nu Op SnapChat

De Belgishe federale regering heeft zich vandaag geregistreerd met Snapchat , een veel gebruikte smartphone app , in een poging om te communiceren met jonge kiezers . Snapchat is een foto messaging applicatie die zeer populair is bij politiek bewuste Vlaamse en Waalse jongeren,

” Wij zijn een zeer tech -aware en tech-savvy regering en we zijn altijd op zoek naar manieren om te communiceren met de jeugd van tegenwoordig ” deelde Elio di Rupo, eerste minister van de regering, mee met Nieuwpoort Nieuws .

De regering kondigde hun aanwezigheid op Snapchat aan via Twitter en Facebook vandaag met het volgende bericht : ‘ Catch me op Snapchat – GOVBEL69LOL ‘ .

Hoewel het onduidelijk is hoe vaak de regering Snapchat zal gebruiken om te communiceren met jonge kiezers , het is duidelijk dat het publiek er naar uitkijkt om grappige en ‘ loltastische ‘ fotos van toonaangevende ministers, parlementairen en regeringsleiders te kunnen bekijken .

” Onze betrokkenheid en deelneming met de SnapChat smartphone applicatie toont echte betrokkenheid van onze kant met de jongeren van Belgie”, besloot vice eerste minister Pieter De Crem

Hoe effectief deze nieuwste marketing techniek zal zijn voor de regering is nog niet bekend , maar uit een recent onderzoek is gebleken dat  75% of  parlementairen wisten niet hoe ze een selfie correct konden nemen met hum smart phone .