Laatste Nieuws
Home - Nieuws uit Nieuwpoort - Bart De Wever ‘Action Figure’ Verkoopscijfers Een Flop, Zegt N-VA Partij Bestuurslid

Bart De Wever ‘Action Figure’ Verkoopscijfers Een Flop, Zegt N-VA Partij Bestuurslid


Verkoopscijfers van Bart De Wever 'Action Figure' Een Flop

Verkoopscijfers van Bart De Wever ‘Action Figure’ Een Flop

Het bestuur van de N-VA heeft exclusief meegedeeld aan Nieuwpoort Nieuws dat hun beslissing om een ​Bart De Wever ‘Action Figurete lanceren misleidend was en ‘ een vergissing.’ !

De N-VA had eerder in oktober het groene licht gegeven om meer dan 200.000 De Wever Action Fgures (Bartjes) te produceren en te verkopen aan de aanbevolen prijs van 99 euro

“We hebben ten onrechte gedacht dat Bartje een bestseller zou zijn voor Kerstmis”, aldus N-VA’er en Nieuwpoortenaar Matthias Priem, die anoniem wenste te blijven.

Met al de positieve feedback over de laatste maanden dachten we dat we ons debut in de speelgoedsector konden maken” .

De N-VA insider begon toen zakelijke termen te gebruiken zoals Synergie , ‘Aggregate Planning, Scope en een paar andere woorden die voor de meeste N-VA sympathisanten als chinees overkomen

De verkoopprijs, nu gedaalt tot € 1.99, blijkt betaalbaar, maar één belangrijk struikelblok voor het succes van het speelgoed tot nu toe, volgens een focusgroep opgemaakt van kinderen tussen 4 en 14 jaar, is dat het ‘geen lasers in de ogen heeft’ en het blijkt ook dat de twee wooorden dat het figuurtje mompelt is enkel te horen in de Duitse taal, tot groot ongenoegen van franstalige kinderen, en kinderen van immigranten..

Tergelijkertijd, de Action Figure schijnt redelijk populair te zijn onder volwassen N-VA aanhangers in de LGBT-community. Alhoewel onduidelijk waarom, enkelen hebben meegedeeld dat de hoogte van het figuurtje (25cm) en de dikte van het hoofd is ideaal , voor gebruik in de slaapkamer.