Laatste Nieuws
Home - Nieuws uit Nieuwpoort - De NN-Gids Voor American Footbal 2018!

De NN-Gids Voor American Footbal 2018!


De NN-Gids Voor American Footbal 2016 !

De NN-Gids Voor American Footbal 2016 !

Nu dat the American Super Bowl zijn 50ste verjaardag viert dit jaar en MET de zoveelste match in NFL Superbowl (de belangrijkste van alle Amerikaanse Bowls) die plaatsvind dit weekend, Nieuwpoort Nieuws is verheugd om u een gids te presenteren die u zal helpen te doen alsof u iets om American football geeft, ondanks het feit dat u nooit een belang in de sport hebt uitgedrukt!

Met behulp van onze handleiding zult u in staat zijn om deel te nemen in een gesprek over American Football, of zelfs een conversatie beginnen op uw eentje onder uw vrienden, collega’s of familie!

1) De Regels Van Het Spel.

American Footbal: Rules of the Game.

American Footbal: Rules of the Game.

Het is belangrijk te onthouden dat niemand in Belgie eigenlijk echt begrijpt what the fuck  er aan de hand is tijdens een American Football game. Zolang je het algemene idee verstaat of een vaag idee hebt van wat er gebeurt, moet je er in staat zijn om jezelf rond de rest weg te bluffen. Het voornaamste doel van het spel is om één bal te verplaatsen van één kant van het veld naar de andere kant van de tegenstanders, wat resulteert in punten voor een ‘Touchdown’. Het team dat meer punten scoort dan het andere team wint het spel!

2) Voor Welk Team Zou U Uw Support Uitdrukken?

Herken Uw Team: New England Patriots en de Seattle Seahawks.

Herken Uw Team: New England Patriots en de Seattle Seahawks.

Tijdens het kijken naar de NFL Superbowl, zal of kunt u gevraagd worden om een team te kiezen om toe te juichen, daar het kijken naar de sport alleen voor vermaak verboden is door het internationale rechtsverdrag, opgelegd door the USA.
Dit jaar de teams zijn de New England Patriots en de Seattle Seahawks.
Aangezien dit de eerste keer is dat je hebt gehoord van deze teams en als zodanig absoluut geen reden hebt om ze toe te juichen voor de ene of andere reden, uw beste kans van actie om in te schatten wie de meest populaire team is, is om naar de supporters om je heen te kijken en te luisteren:  Het team dat de meeste fans heeft, is uiteraard het beste team! Dus moet je die mensen en dat team ondersteunen en toejuichen, anders loop je het risico om een total looser te zijn

3) Wat Te Roepen, Schreeuwen, En Wanneer?

Maak Zeker DAt U Zich Uitdrukt Op De Gepaste Wijze En Op Het Juiste Moment

Maak Zeker Dat U Zich Uitdrukt Op De Gepaste Wijze En Op Het Juiste Moment

Op een vergelijkbare manier als met de andere sporten waarin je schijnbaar interesse blijkt te hebben door een gebrek aan persoonlijkheid, American Football vereist dat u af en toe een hartstochtelijke kreet van vreugde /wanhoop slaakt als uw team  goed/slecht performeert.

Dit doet de ingewikkelde kennis van de sport, als je denkt dat je dat nodig hebt, compleet overbodig!

In feite, je kan je uitbarstingen beperken tot ‘What a Play!’ of ‘Good Job !!‘ voor als je team over de bal beschikt, en ‘Wat a Throw !!‘ voor als ze de bal gooien of ‘What an Interception! ‘ voor als ze de bal vangen als het andere team de bal gooit naar één van hun spelers.

Mocht er iets gebeuren met een speler (wiens naam je natuurlijk niet weet) van je team, doe net alsof je weg kijkt van het scherm, net lang genoeg tot dat de Instant Replay begint zodat je de speler’s naam kunt zien op het scherm, op welk punt je gewoon iets uitroept met een uitdrukking van lof, vreugde of wanhoop.

Voorbeelden; Yea! of Come On!, Amendola of Seriously? Get It Together, Dude!

4) Wees Niet Te Enthousiast Over De Half-Time of Time Out

Impromptu Verschijning Van Janet Jackson Gedurende Half Time

Impromptu Verschijning Van Janet Jackson Gedurende Half Time

Veruit het beste deel van de Superbowl is de uitgebreide Half-Time Show, met optredens van mensen waarvan je eigenlijk hebt gehoord. Het is belangrijk om niet te opgewonden te zijn als je Katy Perry of Beyonce ziet verschijnen op het podium tijdens de pause.
In plaats daarvan, distancieer jezelf van deze impromptu verschijning en merk op dat ‘dit soort dingen echt het spel bederven‘.

Veel filmbedrijven uit Hollywood maken gebruik van de Superbowl om hun nieuwste blockbusters te adverteren en het is van vitaal belang om deze filmtrailers niet op te zoeken op uw smartphone terwijl The Game bezig is. Als je de nieuwe trailer van Jurassic Park echt wil zien, excuseer jezelf, ga naar het toilet, en bekijk het daar.

5) Wees Enorm Emotioneel, Ongeacht Wat!

American Footbal Speler Brady Laat Schreeuw Van Emotie Uit

American Footbal Speler Brady Laat Schreeuw Van Emotie Uit

Om de mensen om je heen eigenlijk echt met succes te overtuigen dat je ‘do give a shit about American football’, moet je het echt eigenlijk zelf geloven dat je ‘do give a shit about American Footbal!’

Als jouw team het goed doet, doe alsof je het niet kan geloven en dat ze mischien hun voorsprong zouden kunnen verliezen. Als ze verliezen, reageer gefrustreerd en boos, en schreeuw ‘Why?, WHY?!?‘, daar elke minuut voorbij tikt zonder dat ze hun achterstand inhalen.

Het belangrijkste dat je moet onthouden  als je naar American Football kijkt, is dat in Belgie iedereen om je heen is eigenlijk in hetzelfde bootje als jij; ook zij geven waarschijnlijk not a shit about American Football en wonen alleen een NFL Superbowl Game bij, omdat er misschien leuke Amerikaanse meiden in de bar of cafe aanwezig zijn of ze hebben gehoord dat het twee biertjes voor de prijs van één is of ze hebben fuck all iets anders te doen met hun leven.

Geniet van de Super Bowl, geniet van de avond en maak je klaar om de vaardigheden die je hier hebt geleerd ook toe te passen  in andere sporten zodat je kan aantonen hoe sportief je bent.