Laatste Nieuws
Home - Entertainment - Acteur uit Nieuwpoort Krijgt Hoofdrol in CSI Miami Aflevering

Acteur uit Nieuwpoort Krijgt Hoofdrol in CSI Miami Aflevering


Nieuwpoortenaar Land TV Rol in CSI Miami Aflevering

Nieuwpoortenaar Krijgt TV Rol in CSI Miami Aflevering

Ygnace  Van De Kok uit Nieuwpoort heeft een hoofdrol in de wacht gesleept in een CSI Miami aflevering , slechts twee dagen na zijn vroegtijdige dood , zo werd gisteren onthuld aan Nieuwpoort Nieuws.

De 28 -jarige student , die werd gedood toen hij van een drie verdiepingen hoog balkon viel,  zal een cameo rol hebben in de aflevering ‘ Killer Regrets ‘, dat op maandag 19 mei zal uitgezonden worden op Kanaaal 4 om 23.00pm.

Dit zal de negende aflevering van het elfde seizoen zijn van het feuilleton en producer Corey Miller belooft veel actie en spanning.

Ygnace speelt een auto-ongeluk slachtoffer te samen met een ander (Amerikaans) auto accident slachtoffer genaamd Taylor Swift,  die ook  dood was in het eerste deel van de aflevering van vorige week.

Taylor was op slag dood toen zijn auto botste tegen een boom net buiten zijn New Jersey huis .

Zowel Ygnace end Taylor zullen te zien zijn in de autopsie scene en ze krijgen ook de schouders te wrijven met de programma’s heetste sterren en acteurs .

Het is een geweldige kans voor hem “, vertelde moeder Carine Pustien aan het Nieuwpoort Nieuws team.

Hij volgde die show elke week,  het was bijna een religie voor hem. Toen ik erachter kwam dat hij werd gedood in dat accident, was ik helemaal kapot .”

“Maar toen kreeg ik gisteren een telefoontje van de shows producenten . Ze zeiden dat Ygnace zich aangemeld had als een ​​extra op de show in het onwaarschijnlijke geval dat hij zich dood zou bevinden.”

Ik wist dat dit is wat hij gewild zou hebben , dus  tekende ik het formulier . ” voegde ze eraan toe .

De heer Van De Kok werd dood aangetroffen buiten zijn flatgebouw in Nieuwpoort-Bad, West Vlaanderen eerder deze week . Politie  uit Nieuwpoort verklaarde dat hij per ongeluk struikelde over de kat op het balkon en viel 40 meter naar zijn dood .

Ygnace zijn lichaam zal morgen overgevlogen worden naar Miami vanuit de vlieghaven in Oostende voor zijn eerste draaidag .

Nieuwpoort Nieuws wenst hem het allerbeste toe in zijn nieuwe carriere .