Laatste Nieuws
Home - Gezondheid - Hoe Ik €29.99 Verloor in Eén Dag door deze Ab Roller te kopen

Hoe Ik €29.99 Verloor in Eén Dag door deze Ab Roller te kopen


Hoe Ik €29.99 Verloor in Eén Dag door deze Ab-Roller te kopen

Hoe Ik €29.99 Verloor in Eén Dag door deze Ab Roller te kopen

ALS alleenstaande moeder van vier kindjes heb ik niet veel tijd voor mezelf, laat staan tijd om te oefenen in de gym, maar toen ik deze Ab Roller kocht in de supermarkt, was ik absoluut verbaasd hoe snel ik een duizelingwekkende dertig euro verloor in één dag!

Dat klopt, in slechts 24 uur transformeerde ik mijn portemonnee van € 64,67 tot € 34,68 met weinig tot geen moeite, en ook jij kan dit bereiken met deze handige Ab Roller gids hieronder.

1 Warm je beenspieren op

Ga eerst te voet naar je plaatselijke supermarkt en zoek de fitness-rayon. Dit zal je beenspieren opwarmen. Eens aangekomen. Werk die heupen door te hurken net tot ter hoogte van de Ab-Roller schelf, voordat je de doos grijpt en opheft.

Vooraleer je de Ab Roller gaat optillen is de positie van je voeten belangrijk. Wanneer deze rond de Ab-Roller doos staan valt het zwaartepunt steeds binnen het steunvlak van de voeten.
Zo blijf je stabiel staan en kan de Ab Roller doos het evenwicht niet verstoren. Minstens één voet moet plat op de grond blijven staan. Daarvoor moeten de voeten voldoende ver uit elkaar geplaatst worden.
Ik weet dat niet iedereen door de knieën kan buigen zonder dat de hielen van de grond komen. In dat geval plaats je beter één voet langs de Ab Roller doos, die plat op de grond blijft, de andere voet staat meer naar achter.

2 Pas op dat je de rug niet buigt.

De natuurlijke houding van de rug kent drie krommingen: hol in de lage rug, bol tussen de schouderbladen en hol in de nek. In deze houding kan de rug het beste belasting verdragen en zullen de tussenwervelschijven het minste verslijten. Een rugvriendelijke levensstijl komt erop neer dat je deze natuurlijke krommingen zoveel mogelijk probeert te bewaren doorheen de dag, dus ook bij het tillen van de Ab Roller doos Dit is ook de reden dat gewichtheffers steeds hun lage rug corrigeren en stabiliseren voor ze beginnen te tillen.

3 Hou de Ab Roller doos dicht tegen het lichaam

De belasting die de rug ondergaat bij het tillen is niet alleen afhankelijk van het aantal kilogram van de Ab Roller, maar ook van de afstand tot het lichaam. Op de vraag of 10 kg pluimen even zwaar is als een 10 kg Ab Roller toestel, zal iedereen negatief antwoorden. Maar als het op dragen aankomt, zal men toch kiezen voor de Ab Roller. Door de compacte massa kan men dat gewicht dicht tegen het lichaam dragen. Een doos pluimen- alhoewel lichter- zal meer volume innemen, dus een grotere hefboom creëren ten opzichte van de rug. Al zijn zachtheid ten spijt, zullen de pluimen toch meer belastend zijn.

Lees Ook Ongelooflijk! Deze vrouw zet helemaal alleen de vuilnisbak buiten!

4 Buig door de benen

De meeste mensen hebben de gewoonte om voorover te buigen in de rug om iets op te rapen. De benen blijven hierbij gestrekt en de rugspieren doen al het werk, met de bijhorende belasting.
Toch zijn de beenspieren drie keer zo sterk dan de rugspieren. Het lijkt dus logisch om die sterke spieren te gebruiken en door de benen te buigen. Mensen hebben hier vaak moeite mee, omdat men al zo lang gewoon is om de rug te buigen. Men moet echter niet dieper door de benen buigen dan nodig is. Het is wel belangrijk dat de knieën goed gesmeerd blijven. Daarvoor is een actieve levensstijl nodig, op het werk of daarbuiten…

5 Leg de Ab Roller doos in je winkelwagentje en geef snel je geld over

Bij aankomst aan de kassa moet je de kassabediende op de hoogte stellen van je intenties om de Ab Roller te gebruiken. Probeer iets zoals “het is de moeite waard om het te proberen”, terwijl je glimlachend de andere klanten om je heen aankijkt. Eens gelukkig en overtuigd en in de wetenschap dat tenminste één andere mens op deze planeet nu weet dat je dit ding gaat proberen, geef je snel je geld over, en zorg ervoor dat je het kassaticketje niet neemt.

6 Sociale Media

Zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen weten dat je de Ab Roller gaat gebruiken, plaats een foto van de montage-instructies met onderdelen op een social media-kanaal naar keuze, en vermeld hoe ingewikkeld het is om te monteren, maar plaats ook binnenkort een foto van de nu geassembleerde Ab Roller. Wauw! Je bent er bijna!

Bekijk, na het monteren, de bijbehorende workout-dvd . Wacht drie tot vier minuten voordat je uit frustratie opgeeft. Zoek een lege plaats in een kast of garage om de Ab Roller te bewaren (ergens waar je hem nooit meer zult zien) en controleer uiteindelijk je portemonnee.

Dat is het ! Gefeliciteerd, je hebt € 29,99 verloren in één dag ! Goed gedaan.

OPMERKING: Herhaal dit voor nog meer geld te verliezen.