Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Aantal Blowbacks Drastisch Vermindert Sedert 2009

Aantal Blowbacks Drastisch Vermindert Sedert 2009


Aantal Blowbacks Drastisch Vermindert Sedert 2009

Aantal Blowbacks Drastisch Vermindert Sedert 2009

Een recente studie uitgevoerd door Nieuwpoortse horticulturist en chemist Jimmy Verneute heeft aangetoond uitgevoerd dat het aantal blowbacks drastisch is afgenomen in de afgelopen zes jaar.

Nieuwpoortenaar Verneute vertelde Nieuwpoort Nieuws dat het houden van het gloeiende einde van een joint tussen de lippen zodat de rook aan het filter-einde uitkomt in andermans mond wanneer men blaast, was plotseling ‘uit de mode’ zonder aanwijsbare reden.

Horticulturist en chemist Jimmy Verneute

Horticulturist en chemist Jimmy Verneute

“Tis lange geleedn dak ik da gezien e,” verklaarde de 24-jarige gedurende een lokale persconferentie in het huis van een van zijn vrienden.

Da was altied e bitje leute, speciaal os ter mokches aanwezig woarn”
De straffer je bloast, oe mer jen hoofd roenddroit,” voegde hij eraan toe.

De heer Verneute vond dat de gemiddelde joint-sessie in 2009 minstens vier blowbacks zou zien om de acht uur, in vergelijking met slechts één de andere nacht gedurende Roste Jeanine’s verjaardagsfuif in Nieuwpoort-Bad.

“Kwas verrast meselve da menschen da nie mer doen” zei hij. “Mo mischiene ist omdater tevele snotneuzn woarn op da feisje zo da dis meschiene waarom da komt.

Bovendien Verneute’s studie toonde ook aan dat 14-jarige Tom Ketels uit de Stuiverwijk een absoluut lichtgewicht is na het inademen van skunk.

Natuurlijk was hie nie in staote  voe da,” zei hij ”  Mo tis nie de eerste ke dak ik snotneuzen zien beven en door de knieën zien zinkn”.

Blowbacks werden voor het eerst geïntroduceerd in Nieuwpoort in de late jaren 1970, toen de legendarische backpacker en hippie Tom Vermast uit de Schoolstraat terug kwam uit de VS na een verblijf van 2 weken bij een hippie commune in San Francisco.

Jimmy Verneute is bereikbaar op Twitter:

@JimmyVerneute

https://twitter.com/JimmyVerneute