Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - 7 Tips Om Uw Ongelukkig En Liefdeloos Huwelijk Op Te Vrolijken !

7 Tips Om Uw Ongelukkig En Liefdeloos Huwelijk Op Te Vrolijken !


7 Tips om uw ongelukkig huwelijk op te vrolijken!

7 Tips om uw ongelukkig huwelijk op te vrolijken!

Het is niet makkelijk om van uw huwelijk te genieten als u er bijna 100 % zeker van bent dat het uw andere helft geen reet meer kan schelen en denkt dat het sap de kool niet waard is,!

Maar gelukkig voor U, Nieuwpoort Nieuws is hier voor alle vrouwen en mannen met huwelijksproblemen..

Raadpleeg vlug onze onmisbare gids om te genieten van uw liefdeloos en ongelukkig huwelijk:

1 – Begin met ‘Het kan mij niks schelen! ‘ te schreeuwen iedere keer als uw echtgenoot/genote u iets wil zeggen voordat ze hun zin kunnen afmaken..

Natuurlijk, hij of zij zou uiteindelijk iets belangrijks te vertellen kunnen hebben, maar in de tussentijd kunt u genieten van de aanblik van hun gezicht.

2 – Als u een familiale aktiviteit moet bijwonen met uw levenspartner, zoals bijvoorbeeld hun verjaardag of een bezoek moet brengen aan uw schoonmoeder, probeer dan om naar uzelf en hem/haar te verwijzen in de derde persoon op een narratieve wijze.

Voorbeeld: ‘ Mark wist dat hij dit moest doen,  maar hoopte dat zijn vrouw wist dat hij het vergeten had omdat hij de hele tijd over voetbal nadenkt.   of ‘ Veerle zuchtte toen ze er over nadacht waarom ze eigenlijk niet op een avondje-uit geweest was met Michel die vrijdagavond in juni 2004 gedurende haar studententijd in plaats van te trouwen met deze vette dikzak met zijn harige kont..’ Garandeert lachen geblazen!

3 – Ok, dus dit liefdeloos huwelijk scheurt je kapot van binnen, maar het is niet allemaal zo slecht…

Begin met uw echtgenoot/note uit uw testament te schrijven zodat zij/hij niks ontvangt van uw vermogen op uw dood!

Het is aangeraden om nu alvast maar na te denken aan de blik op hun gezicht als ze erachter komen want je zal het niet te zien krijgen als je dood bent.

4 – Als u op zoek bent naar een meer minnelijke wijze komen om te onthullen hoeveel je het ‘niet-getrouwd zijn mist, dan kanaal al die positieve gedachten in een negatieve vloed van non-stop klagen en roddelen over haar/zijn vrienden en familie.

De reakties die u zal krijgen zullen gewoon prijsloos zijn

5 – Label uw eten in de koelkast met ‘uw gedachten van de dag’ zoals ‘mijn vrouw is een maat 19’ of ‘mijn man weet niet hoe toiletpapier te gebruiken ‘…
Dan, vanzelfsprekend, vergeet niet te antwoorden op hun reaktie zoals beschreven in Tip nr1.

6 – Zin om jezelf aan het lachen te maken? Er is geen betere manier om wat plezier uit uw sombere situatie te halen dan om constant uw man of vrouw op te bellen en aan te spreken met een andere naam.

Pas Op: Dit vereist geduld en een zeer strak gezicht. Na ongeveer 6 maanden zal hij/zij opgeven en hun nieuwe naam accepteren en op dat moment weet je dat het tijd is om haar/zijn naam weer te veranderen .

7 – Wordt nooit boos , wordt dik in plaats. Tot nu toe uw huwelijk vernietigd u! Waarom zou u dat niet letterlijk kunnen doen aan uzelf door middel van overdadig te eten en te drinken

Denk aan hoe leuk het kan zijn om uitsluitend pizza’s en ander junkfood te eten, afgerond met een paar lekkere dessertjes..