Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - 5 Tips Om Uw Zitplaats Op Het Openbaar Vervoer Te Verzekeren

5 Tips Om Uw Zitplaats Op Het Openbaar Vervoer Te Verzekeren


5 Tips om uw zitplaats te verzekeren op het openbaar vervoer

5 Tips om uw zitplaats te verzekeren op het openbaar vervoer

Als er iets erger is dan openbaar vervoer, dan is het openbaar vervoer gedurende de piekuren, wanneer zitplaatsen zo zeldzaam zijn als eerlijke politiekers. En een zitplaats  bemachtigen is alleeen maar het begin van uw dagelijkse strijd met de tram,bus of trein.

Als u geluk genoeg hebt, kunt u een vrije zitplaats bemachtigen, maar hoe je die behoudt in uw strijd met de nooit-eindigende processie van bejaarden en zwangere vrouwen is een andere zaak!

Nieuwpoort Nieuws is daarom verheugt om u 5 tips te geven die u zullen helpen om uw Kindle te lezen en Facebook commentjes te maken in het comfort van uw zitplaats.

Tip #1

KIJK NOOIT OP!

Dit is de gemakkelijkste en simpelste manier! Die vrouw die in de wandelgang staat en  die zeker 8 maanden zwanger is bestaat gewoon niet als je haar niet ziet! Die oude man met zijn wandelstok die probeert zijn evenwicht te bewaren als de bus een bocht maakt? Als je hem niet kunt ziet, dan is hij er niet!

En niemand kan je verwijten dat je je zitplaats niet wil afstaan.. Je ziet ze gewoon niet!

Tip #2

NEGEER IEDEREEN!

OK goed, je hebt per vergissing die jonge moeder met haar kindje in de armen en haar boodschappen tussen haar voeten om te voorkomen dat alles er uitvalt, in de ogen gekeken.. Onze sociale maatschappij dikteert of verwacht dat je je zitplaats afstaat… Dat is de correcte manier van handelen.. Maar je bent moe, je hebt net een ganse dag gewerkt. Negeer haar gewoon en negeer iedereen aan wie je normaal gezien je zitplaats zou moeten afgeven. U breekt geen wet en  negeren is niet strafbaar!

Tip #3

DOE ALSOF JE SLAAPT!

Zzzzzz Stoor mij niet aub. ik ben aan het slapen, ga iemand anders lastig vallen.  Meerdere studies hebben aangetoond dat slapen op het openbaar vervoer is de methode van voorkeur onder pendelaars om hun zitplaats niet af te staan

Tip #4

CHANT!

Geef mensen de indruk dat je niet echt goed bent in je hoofd.  Chanten is een goede manier om mensen te overtuigen dat je niet normaal bent.. Neem als voorbeeld die gasten van Hare Krishna en repeteer hun Chanting.. Als u ook nog naar voor en naar achteren buigt met uw hoofd op het ritme van uw Chant, dan zal dit zeker iedereen overtuigen dat je niet normaal bent en niemand wil naast iemand zitten die niet normaal is..

Tip #5

BEVUIL JEZELF!

Ja echt! Er zijn verschillende methodes om dit te doen maar in  uw  broek scbijten of plassen is zeker DE wijze om er zeker van te zijn dat niemand, maar dan ook niemand, uw zitplaats begeert.. Het mag misschien niet al te comfortabel zijn om in en op uw eigen vuil te zitten op uw weg naar huis, maar je kunt met een gerust geweten er zeker van zijn dat niemand je zal lastig vallen…en het mooiste van al is dat je met een beetje geluk hoogstwaarschijnlijk de zitplaats naast u, de ganse rij voor en achter u , ook vrij hebt!