Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - De 5 Beste Masturbatietechnieken Die Niemand U Ooit Zal Vertellen

De 5 Beste Masturbatietechnieken Die Niemand U Ooit Zal Vertellen


5 Beste Masturbatietechnieken voor Mannen

5 Beste Masturbatietechnieken voor Mannen

Hebt u ooit het gevoel gehad dat er iets ontbreekt met Uw masturbatietechniek ? Natuurlijk hebt u dat gevoel gehad! U bent tenslotte een jongen of volwassen man die aan sex denkt tussen 19 en 22 keer per dag!? *
Nieuwpoort Nieuws is hier voor u om de geheimen uit de duistere wereld van priesters, de Illuminati en Vrijmestselaar Loges te onthullen en met u te delen.

Hier zijn de 5 beste masturbatie technieken die niemand u ooit zal vertellen:

1. De Snake Klamp –  De Snake Klamp vereist geduld en zou niet verward moeten worden met de meer gebruikelijke One Eyed Monkey Dance . Net als uw penis blijkt klaar te zijn om te fuiven en naar een Rave Party wil gaan, moet u het met beide handen grijpen en het terug in submissie worstelen. Gebruik een hamer indien nodig.

2. De Vrome Monk – Dit is niet voor iedereen bestemt, maar het is ongelooflijk bevredigend . Deze leuke techniek impliceert het nemen van de celibataire gelofte, totdat u zich op uw sterfbed bevindt , op welk punt u zich aftrekt met een hand en met behulp van zweepslagen, toegediend door de andere hand, om zodoende een climax te bereiken, net zoals u gedaan zou kunnen hebben als u de celibataire gelofte niet gemaakt had.

3. The Blind Boys From Alabama – Ja, we weten dat U denkt dat U deze hebt gehoord, maar u denkt verkeerd! Deze techniek is niet te verwarren met de muziekgroep die de zelfde naam in het vaandel draagt.. The Blind Boys From Alabama techniek is een van de meest risicovolle technieken die er zijn , maar als je houdt van adrelanine en een beetje gevaar/mogelijke dood, dan zult u dit leuk vinden.

U zult de hulp van een vriend nodig hebben om dit uit te voeren . Uw vriend moet u vastbinden en blinddoeken, dan hij/zij/ moeder/vader moet u ergens afzetten in het midden van een verlaten plek en vandaar moet u op zoek gaan  om een manier te vinden om te masturberen . Kan u sterven ? Jazeker, maar dat hangt ervan af waar u bent achter gelaten.

In ieder geval, het zal een geweldig verhaal zijn voor de jongens op u begrafenis.

4. Muziek In Uw Oren – DIT spreekt natuurlijk erg voor zichzelf , en we denken dat het niet nodig is om een uitgebreide verklaring te geven.  U koopt gewoon een gitaar (als u geen gitaar hebt) en een belachelijk duur PA-system, ( onze hoofdredacteur adviseert een 1800 watt versterker) . Kies uw favoriete snaar/toon/gitaarakkoord en laat de trillingen doen wat ze doen terwijl u zo dicht mogelijk bij de luidspreker op de grond ligt, op uw rug vanzelfsprekend.

5. De Wat?Dat Is Niet Waar!  Dit is de enige techniek waarvan priesters echt niet willen dat u er over weet. Deze techniek houdt in dat u en uw beste vriend zich elkaar aftrekken, om dan vervolgens te zweren om er nooit meer over te spreken.. tot dat uw beste vriend, de klootzak, het ter sprake brengt in zijn ‘Beste Man Speech gedurende uw trouwdag.

Volgende Week: De 5 Beste Masturbatietechnieken Voor Vrouwen Waarvan Niemand Ooit Zou Durven Dromen!

*Mannen denken niet elke zeven seconden aan seks! Het Nieuwsblad 12/08/2013 www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20130812_00690332