Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - 19 Jarige Jongeman uit Oostende Veilt Zijn Maagdelijkheid

19 Jarige Jongeman uit Oostende Veilt Zijn Maagdelijkheid


19jarige veilt zijn maagdelijkheid en beweert dat hij al € 23,19 aangeboden was

19jarige veilt zijn maagdelijkheid en beweert dat hij al € 23,19 aangeboden was

EEN Oostendse student is van plan om zijn maagdelijkheid te veilen om voor zijn studies te betalen en beweert al een bod van € 23,19 te hebben ontvangen.

Eric Depuyidt, 19, zegt dat de ‘vier-cijferige som’ is aangeboden nadat foto’s van hem circuleerden online en dat hij voor een meer substantiële aanbieding wacht voordat hij afscheid neemt van zijn maagdelijkheid.

“Een man, genaamd Pierre Decroos uit Aarschot, mailde me een maand nadat ik de advertentie op mijn Facebook-pagina had gepost,” vertelde Eric aan NN, maar toegaf dat hij nog steeds over de prijs aan het piekeren was. “Ik ga nog een beetje wachten want mijn oorspronkelijke bedoeling was dat een vrouw me zou ontmaagden, maar kijk, ik ben niet kieskeurig, net zo lang als ik genoeg krijg om mijn universiteit te betalen.”.

Lees ook Zijn dit de beste garnaalkroketten van de kust ?

Eric zei dat hij een ​​heel klein besteedbaar inkomen geeft om te overleven en moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen door de stijgende huur.

“Het inkomen van mijn ouders lag net boven de drempel om een ​​studiebeurs te krijgen, dus nu moet ik elk jaar 3000eu uitgeven om te studeren,” legde hij uit, “ik denk dat het probleem is dat mijn maagdelijkheid slechts één keer kan worden weggegeven , dus ik moet het financieel laten meetellen om dit te laten werken “.

De full-time zoon-van-twee onthulde dat zijn ouders niet- en kunnen niet- op de hoogte zijn van zijn maagdelijkheidsveiling omdat hij bang is dat de openbaring hen zou ‘in verlegenheid brengen’.

“Ik weet zeker dat ze niets van dit alles zullen horen, ondanks de enorme media-aandacht die ik heb gekregen, en ik heb er vertrouwen in dat dit hele ding nooit meer terug zal komen of mijn toekomstperspectieven zal beïnvloeden,” besloot Eric.

.